A HVG fórumból miért tiltanak ki ok nélkül mindenkit, aki nem liberális és kormányellenes?
Mindenféle személyeskedés, trágárság nélkül, csak leírtam a véleményem néhány témában, mert az ottani hozzászólók egyoldalúsága és korlátoltsága már irritált. De tényleg semmi nem volt, amibe bele lehetett volna kötni. Mégis kitiltottak, mert nem liberális és kormányellenes volt a véleményem. Részemről többet nem olvasom őket, de nem értem, miért jó ez, hogy mindenkit elhallgattatnak, aki nem ért egyet velük.
Mondjuk a hozzászólók károgása, hogy Musk megvette a Twittert, és visszaengedi a jobboldaliakat, is elég beszédes volt. Kezdem azt hinni, hogy a liberálisok tényleg úgy gondolják, hogy csak nekik van joguk elmondani a véleményüket, és csak liberális lehet valaki, különben ki kell közösíteni, tiltani, tönkretenni.
Én liberálisnak vallom magam, de engem is kitiltottak onnan, igaz engem végül mindenhonnan kitiltanak.
Igazából sajnos oda jutottunk h gyakorlatilag mindenhol csak egy oldal narratívája jelenhet meg, HVG sokáig tartotta magát egy relatív színes komment "közösséggel", de ez egyre jobban fogyatkozik. Az ellenkező vélemények nem ütközhetnek, a jobbosok, széljobbosok vadpajtikon meg kurucon kommentelnek, a dk-sok HVG-n.
Azért az tagadhatatlan h HVG-n van egy szekta akik egyből rohannak HVG moderátorhoz h kit kell kibannolni mert nem egyezik a véleményük.
Egyébként én azon a véleményen vagyok, h ha egy komment hazugság legyen az szándékos vagy nem akkor se kell törölni, hanem hagyni kell h megcáfolják.
Hát nézzük már meg mi megy mostanában mindenki egymás fejét simogatja upvotelja és nincsenek ellenvélemények. Rögtön propagandistát, ügynököt mit tudom én mit fedeznek fel a másikban azért mert leírta a véleményét.
Régen még 444-en illetve utána 888-on volt a jó, mindenki szabadon írhatta amit akart, szabina a bankárlányt darabokra szedtük, de legalább volt kit darabokra szedni, ma már ezek a kommentelők találkozni se tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!