Miért van az hogy ellenzékiből az évek során kormányellenes lettem? Vagyis engem az ellenzék már nem tud megfogni mert kollaboránsok zsíros pénzekért kivéve Hadházy.
Ott van pl. a helyi jobbikos képviselő. Haszna nem sok volt még miközben többször láttam a boltban púposra pakolt kocsival. Mert ő megteheti hiszen annyi plusz tisztsége van mint a fene. Magyarul pénzért kirakat ellenzéki.
Az lmp meg az mszp se különb és lehet sorolni.
Hadházy legalább nem vesz fel kamu tisztségeket bizottságokban.
Érdekes, nálam ő az egyik legrosszabb. Egy hisztis óvodás. :D
De teljesen érthető a helyzeted, mondjuk én nem vagyok kormányellenes.
hadházy mindenkit meggyanúsít korrupcióval, szívesen hurcoltat meg az agyhalott hordájával tisztességes embereket
dehát ez kell a "kormányelleneseknek" a szenzáció, ahol lehet fröcsögni
egyszer még egy egyetemi oktatómat is meggyanusította, hogy LÓÓÓÓÓP, pedig ha kicsit utánanézett volna, akkor hamar kiderült volt, hogy körülbelül ingyen dolgoznak a magyar tudomány javára
az agyhalott hordája, akiknek összesen nincs annyi foga, mint azoknak az embereknek tudományos minősítése már nyomta is gyűlölködő dumáját
hát ez a diliházy úr
Na megjöttek az alacsony értékelésű fideszes trollok.
Az hogy a fideszes folyamatosan védenek be jobbikosokat mint azt a kamu potrohos nét is meg társait csak megerősít abban, hogy ők nem valódi ellenzékiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!