Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy ellenzékiből...

Miért van az hogy ellenzékiből az évek során kormányellenes lettem? Vagyis engem az ellenzék már nem tud megfogni mert kollaboránsok zsíros pénzekért kivéve Hadházy.

Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 16:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sose volt ellenzéki. A két is fél pipás ilyen fidesz troll itt.
2022. aug. 23. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak egy darab két és fél pipás ember van itt.

Amúgy meg lehet érteni kérdező, én kormánypártiból lettem szkeptikus. A Fidesz és az ellenzék is rossz.

2022. aug. 23. 16:50
 13/16 anonim ***** válasza:

"miközben többször láttam a boltban púposra pakolt kocsival"

Azért ez valami hihetetlen magasságú irigység, hogy azért haragszol egy politikusra, mert púposra tudja pakolni a bev.kocsit.

Nézz körül egy hipermarkertben, hány ember pakolja púposra a kocsiját. Pláne ünnepek vagy hosszú hétvége vagy nyaralás előtt.

2022. aug. 23. 16:51
 14/16 anonim ***** válasza:
40%

"Sose volt ellenzéki. A két is fél pipás ilyen fidesz troll itt."

ja, ami összeköt titeket az a védett kis kedvencek imádata

őket tilos szidni

2022. aug. 23. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanígy vagyok, mint te kérdező. Mocskosul gyűlölöm a Fideszt, de ezzel az agyhalott, kupleráj ellenzékkel, akik csak a túlélésre (megélhetésre) játszanak, egy percig nem vagyok hajlandó azonosulni. És ami a legszomorúbb, hogy itt a helyzet még nagyon sokáig nem fog változni.
2022. aug. 23. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Fúj fidesz
2022. aug. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!