Miért mindenki kormányellenes ezen az oldalon? Vagy csak én látom így?
Elég sok kormánypárti van az oldalon.
Azt mondom amúgy, hogy ez a kijelentésed a 2010-2014-es ciklusban még úgy-ahogy megállta volna a helyét, mert akkoriban csip-csup dolgokért ment itt a kritika pl sajtószabadság és hasonlók. Ezekkel szemben most azért ott figyel egy 30+%-os élelmiszerár infláció meg még néhány "apróság" ami már elég ok az ekézésre. Gyurcsányinál is magasabb jegybanki alapkamat... :D
Kérdező, az tény, hogy nyert a Fidesz. Az egy másik tény, hogy az ország szar állapotban van és hogy a Fidesz szarul kormányoz. Ezt amit írtam alá lehet támasztani tényekkel, a forintunk gyenge, az inflációnk sokkal magsabb, mint az Eu átlag stb.
AZon lehetne vitázni, hogy mért szavaz a magyar ember egy szar kormányra, meg hogy a gyakorin mért nincs több kormánypárti de ha a számokat nézzük kijelenthetjük, hogy rossz állapotban van ma az országunk, amiért csak és kizárólag a negyedszer megválasztott Fidesz tehet, elvégre ők kormányoznak 13 éve.
#4: Forint, infláció, forint, infláció, forint, infláció... Mást sem szajkóztok. No és 2010-2020 között? Akkor is gyenge volt a forint és magas az infláció? Ugye, nem? Pedig akkor is végig a Fidesz kormányzott. Olyankor kénytelenek voltatok másba belekötni... Nos, akkor lássuk, hogy 10 év alatt mit produkált ez a (szerinted) sz@r kormány:
(Tudom, sokszor belinkeltem már, de cáfolatot még sosem adtatok rá.)
A forint gyengülése és az infláció pedig az elmúlt évek külső körülményeinek következményei (Covid, háború, energiaválság). Ezt a bölcsebb választók belátják (ezért is nyeri a Fidesz sorra az időközi választásokat is), te viszont képtelen vagy rá.
Annak hazudja magát mert szégyelli hogy a fideszre szavazott mindenki.
AZ is érdekes hogy a szociaizmusban 98 % nyert az az egy párt, na ezt tanulták ezek meg hogy hogyan kell így nyerni.
Mert ezek kivétel nélkül mind KISZ és párt tag volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!