Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz arról, hogy a...

Mit gondolsz arról, hogy a gyakorin 90+ %-os ellenzéki túlsúly van a kommentelők közt ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 22:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
25%
Igen büszke balliberális vagyok, te nagyon tulkepzett, ez csak szerintetek szitokszó...
2022. nov. 22. 15:47
 42/48 anonim ***** válasza:
27%

A büszke balliberális olyan, mint a büszke meleg? Coming out?:)

Büszke kissebség.

Jó helyen vannak ellenzékben, azt hiszem.

2022. nov. 22. 15:51
 43/48 anonim ***** válasza:
63%

Ha ennyire tudatlan vagy tanulmanyozd az alábbi linket

[link]

Különben pedig a melegség is csak szerintetek szitokszó, szerintem olyan mintha valakit azért cikiznének mert alacsony vagy mert kék a szeme ugyanis pont annyira tehet róla. Szóval gratulálok újra tanúbizonyságot tettél a butaságodról. A gyerekemnek pedig minden elképzelhető módon próbálom megtanítani hogy minden ember egyenlő es csodálatos függetlenül attól hogy milyen színű vallású vagy kit szeret, és erzekenyitem a kisebbségik felé, hogy még véletlenül se legyen olyan sötét mint te. Sajnálom hogy ilyen rossz gyerekkorod volt és ilyen lettél. Hidd el a molesztalás, bantalmazás lelki nyomait egy jó pszichológus meg tudja oldani nalad is. Hogy a gyerekkori sérelmeidet és frusztrációdat ne a manapsag kissebbseginek ezaltal gyengebb erdekérvényesítő erejű csoportokon vezess le.

Szép estét

2022. nov. 22. 17:04
 44/48 anonim ***** válasza:
82%
Eleve nincs ekkora ellenzéki túlsúly, a túlsúlyt az ellenzékiek és a kormánykritikusak adják ki. Mivel a Fidesz szétlopta és szétverte ezt az országot, így nem nehéz kritizálni, bár ők le se szarják ezt, Magyaroszágot a sajátjukként kezelik.
2022. nov. 22. 23:26
 45/48 anonim ***** válasza:
3%

43 as Te ezzel a szellemi szinttel gyereket nevelsz?

Nem kellene másra bízni szegényt?

Remélem valamiért mégiscsak emberré válik, ha neked nem is sikerült.

2022. nov. 23. 08:10
 46/48 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a bajod velem
2022. nov. 23. 10:00
 47/48 anonim ***** válasza:
93%
Semmi, csak kötözködik meg sérteget, mert kifogyott az érvekből
2022. nov. 23. 12:23
 48/48 anonim ***** válasza:
33%

Ez is olyan, mint az ellenzéki médiatúlsúly?

Ha nem a fidesz véleménye ural mindent 100%-osan, akkor már 90%-os ellenzéki túlsúlyt harsognak?

2022. nov. 23. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!