Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz arról, hogy a...

Mit gondolsz arról, hogy a gyakorin 90+ %-os ellenzéki túlsúly van a kommentelők közt ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 22:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
2022. nov. 22. 13:24
 22/48 anonim ***** válasza:
28%

#20 Már elsőre lejött, hogy sötétebb vagy mint gyurcsány apád feneke.

Nem kell újra meg újra igazolnod te szerencsétlen:)

2022. nov. 22. 13:25
 23/48 anonim ***** válasza:
35%

meg ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=1cFrkxapvi4&ab_channel=Index..

fogatlan, alkoholista, munkanélküli, buta emberek tömege akiket a kormány megfélemlítés(egzisztenciális pl közmunka), zsák krumpli stb segítségével megvesz, kihasználja a kilátástalan helyzetüket a hatalmon maradásra. erről vitatkozni nem kell, a tények magukért beszélnek. Ha nem hiszed ülj kocsiba és győződj meg róla, én megtettem és döbbenet amit láttam.

2022. nov. 22. 13:28
 24/48 anonim ***** válasza:
6%
Igazi jobbos bunkó beszólogató stílus, ha érvekkel nem megy a vita akkor egyből sötétezés meg szerencsétlenezés, mi jön még kockakővel dobálás?? ezt megy a vandákodás és a trágárkodás. A magatok fajta primitiv hozzáállás miatt nem jut ez az ország soha ki ebből a gödörből ami az országot mind mentalitásban mind hozzáállásban jellemzi, mindig a könnyebb törvénytelenebb utat akarjátok választani, de most nagyon ráfáztatok,mert nemjön az unióból az ingyenpénz és nem lesz kitömve euróval sok fideszes pénzmosoda vállalkozás ami egytől egyik versenyképtelen és a saját erejéből képtelen fennmaradni, a gazdasági mutatók is ezt igazolják.
2022. nov. 22. 13:33
 25/48 anonim ***** válasza:
40%

Kocsiba ültem. Beszéltem pár Dk-ssal, jobbikossal, meg volt ott valami párbeszédes is. Egy részük pesten lakik.

De ilyen ostoba, tudatlan, begyöpösödött, megvezethető, demagóg, semmire kellő, homokos, marék koszt nem érő, tehetségtelen embereket még nem láttam sehol mint a te fajtád.

Sakjnállak.

2022. nov. 22. 13:33
 26/48 anonim ***** válasza:
18%

#24 Olvasni se tudsz gyökérke?

Beszéltem a sleppetekkel. Szánalom bagázs.

2022. nov. 22. 13:35
 27/48 anonim ***** válasza:
25%
köszönöm ezzel engem igazolsz, tehát láttad a kilátástalanságot és a nyomort, de akkoris csak a fidesz. gratulálok azert ehhez gyomor kell, hogy 12 év alatt ezt érték hogy ez a rétegnemogy felzárkózzon hanem még lejjebb sülyedjen. Méghogy én vagyok az ostoba. :D köszi, látom már hogy az orrodig sem látsz, inkább én sajnállak téged
2022. nov. 22. 13:38
 28/48 anonim ***** válasza:
27%

26 Te csak minősítgetsz bizonyíték nélkül. Az is sokat elmond az intelligenciádról hogy valakit a szexualitása alapján ítélsz meg.

Ideje megismerned a fidesz szavazòkat is, de úgy látom úgy rettegsz a valóságtól hogy meg sem mered nyitni a videókat. Csak sivalkodsz itt mintha a kocsmában lennél.

2022. nov. 22. 13:40
 29/48 anonim ***** válasza:
33%

Tudod sokkal több embert ismerek személyesen, aki 2010 előtt a baloldal tevékenysége miatt került kilátástalan helyzetbe.

Gyomor ahhoz kell, hogy valaki agy nélkül egybitesen gondolkozzon mint te.

Lehet hogy nem vagy ostoba, csak egy gerinctelen sz.r, mint a fajtád.

2022. nov. 22. 13:42
 30/48 anonim ***** válasza:
27%

Tök mindegy , mutathatunk ezeknek videót, embert, korházban a saját váladékában megfulladó embert ezek akkor is csak a fideszre fognak szavazni, mert ez már egy vallás lett, a tények és a valóság már rég nem jut el vagy nem érdekli őket.

Ezeknek fogalmuk nincs milyen egy fejlett felelős demokráciában élni ahol a hatalmon lévők a hibáik nyomán lemondanak, bocsánatot kérnek, és eltűnnek örökké. Ahol az emberekért vannak a politikusok és nem fordítva. Ahol következményei vannak a visszaéléseknek. Ahol működik a társadalmi szolidaritás. Ahol az befizettett adót felelősen költik el, hogy az a jelenlegi és elkövetkező generációk egyarán hasznára váljon.

Amig itt erre a szándék sincs meg, a lefelsőbb köröktől kezdeve az átlag polgárig bezárólag addig nem fog semmi változni.

2022. nov. 22. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!