Mit gondolsz arról, hogy a gyakorin 90+ %-os ellenzéki túlsúly van a kommentelők közt ?
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 22:56
31/48 anonim válasza:
Én nem minősítelek viszont, bár megtehetném, de tartom magam annyira Embernek hogy ne tegyem. Sajnos a kormány csontig hatoló gyülöletet ültetett el bennetek a másként gondolkodók ellen, ezmiatt nem tudok haragudni rád, pusztán tudomásul veszem, hogy az a sok száz milliárd forint közpénz ami a gyűlölködő médiakampányra ment hatásosnak bizonyult, és a célcsoportban, többek között benned is szintetizálódott a kivánt eredmény.
32/48 anonim válasza:
Az én tiszteletteljes véleményem pedig az, hogy amit "oktatási költség" címen rád fordított ez az ország, az kidobott pénz volt.
Persze a kultúrát és az intelligenciát nem lehet tanítani.
33/48 anonim válasza:
Hát baromi nagy szerencséd van öregem, mert az én taníttatásom egy fillérjébe nem került a magyar államnak ugyanis kárpátalján születtem ottjártam iskolába és egyetemre is ukrán közpénzből.
34/48 anonim válasza:
Ilyen gyenge az ukrán oktatás? Ezt hozták ki belőled egy egyetemmel?
komoly.
35/48 anonim válasza:
Hát igen, szerencsére nem Orbánizmus szakon végeztem
36/48 anonim válasza:
De jelentem te remekül elsajátítottad az eresztény orbánizmus szakot!
37/48 anonim válasza:
azért kultúrát ott is taníthattak volna. Mindegy.
38/48 anonim válasza:
Tudod én a tuskó vidéki vagyok, akit ukrajnából sértegetsz. Kár, hogy ésszel nem éred fel.
39/48 anonim válasza:
15 éve a budapesti agglomerációban lakom, de nefoglakozz vele :)
40/48 anonim válasza:
Amikor a demagóg, sötét balliberális diplomás prolik azt hiszik, a papírtól már értelmesek is lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!