Mit gondolsz arról, hogy a gyakorin 90+ %-os ellenzéki túlsúly van a kommentelők közt ?
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 22:56
11/48 mindentudó99 válasza:
Mert a becsületes keresztény jobboldali dolgozni jár nem ér rá naphosszat itt lógni.
Ellenben az alapjövedelmet váró naplopó balliberálisok ráérnek itt lógni egész nap. Valószínű a munkanélküliek 90% a közülük kerül ki.
12/48 anonim válasza:
Mivel a gyk másik fele lmbtq társkeresőként is üzemel, ezen nem lehet csodálkozni....
13/48 anonim válasza:
Jaj ezek a gyanúsítgatások.
Én is rendszeresen megkapom, hogy ezt meg azt én írtam, közben meg semmi.
A pontozást meg "tetszik" gombként használják, ez is egyértelmű.
Mivel eredetileg ez egy kérdés feltevős- válaszolós oldal, nem pedig vitafórum.
A szabályzat szerint egyébként nem is szabadna egymásnak válaszolni, de hát akkor kb a kommentek 80 %-át törölni lehetne.
14/48 anonim válasza:
Persze hogy ellenzéki túlsúly van, (nem 90%os..) mivel az országban is többen vannak a nem fideszesek, mint a fideszesek.
15/48 anonim válasza:
Itt legalább úgy érzik,mintha ök lennének qvasokan.
16/48 anonim válasza:
Szerintem is 70 százalék max, de örülök neki, mert inkább itt legyen ekkorra a " fölény" , a választásokon meg nyerjen a Fidesz 2/3 al.
17/48 anonim válasza:
azért mert a vidéke jellemzően alacsony intellektussal rendelkezők szavaznak a kormányra, nagyrészük egész nap túrja földet vagy kemény fizikai munkát végez, talán írástudatlan is és nemigen a gyakorin olvasgat. Mig az ellenzéki érzelműek inkább magassabb végzettségű, nagy hozzáadott értéket teremtő szellemi munkat végző, így van ideje olvasgatni kommentelgetni többek között itt is.
18/48 anonim válasza:
17. Ha ezt még el is hiszed, egy átlag dékástól is sötétebb vagy. Ami azért szép teljesítmény :)))
19/48 anonim válasza:
a válaszom nyomokban iróniát tartalmazott, de van alapja nagyon is.
20/48 anonim válasza:
#18 Hol tarol 99%-okkal a fidesz? Vidéken? Kik dolgoznak vidéken tömegével? Szoftverfejlesztők? Egyetemi tanárok? Nem. Vidéken idősek laknak, kevés munkalehetőség van, pláne szellemi munka terén, ez tény, Innentől fogva egy értelmes ember le tudja vonni a következtetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!