Mit gondolsz arról, hogy a gyakorin 90+ %-os ellenzéki túlsúly van a kommentelők közt ?
Ahogy 1-es írja, azért nem 90%, kicsit kevesebb.
De ez törvényszerű. Mivel a háttérben is olyanok vannak akik nekik kedveznek a törléseknél, büntetéseknél, kitiltásoknál és nekik szabad büntetlenül akár más halálát is kívánni, míg egy jobbos még idézni sem idézhet trágár szöveget vagy valamit ami felháborította - így egyre többen lettek az ellenzékiek.
Ráadásul sokszor 1 ember több néven is fut közöttük, saját magukat és egymást is felpontozzák, minket meg le. Volt egy időszak amikor látszott a nevem és már akkor lepontoztak amikor csak megadtam a kérdésre válaszként a linket amit az illető kért. Volt aki le is írta, hogy el sem olvassa mit ír az akit ismert hogy "fideszes", azonnal nyomja a leminősítést.
A sok mocskolódás, trágárság miatt ami tőlük jön pedig sok jobboldali feladja és inkább megy máshová.
Egyrészt igaza van elsőnek, ez tényleg 70%-80%, másrészt pedig ez nem meglepő.
Gyakorit alapból a fiatalabb (30 alatti) korosztály használja többségében és viszonylag sok egyetemista/diplomás is téved ide, ebben a két halmazbam pedig kevés fidesz szavazó van.
Tekintve, hogy az ellenzékiek (ami ebben a kontextusban azt jelenti, hogy nem Fidesz szimpatizánsok) között sok jobboldali is van, és nem csak jobboldaliak, vagy baloldaliak, hanem olyanok is, akikre egyik oldalra sem állnak, összességében velük együtt úgy tűnik, hogy igen, több ellenzéki van. Vagyis több a kormánnyal szembeni kritikus hang, mint a kormányt védő.
Egyébként nem érzem, hogy pusztán a jobboldaliság miatt moderálnának bárkit. Akiről úgy ítéli meg a moderátor, hogy nem tartja be a szabályzatot, annak a kérdését, vagy válaszát törli, akár baloldali, vagy jobboldali.
Azt, hogy nem igaz.
A pontozást meg tök hülyeség alapul venni. Én pl arra hasnzálom a pontozást, amire eredetileg szánták, azaz hogy a kérdésre válaszol-e vagy sem. Legtöbb esetben a válaszok 30-40%-a egyszerűen még cska nem is a kérdésre ávlaszol. És nem érdekel, hogy arról ír, hogy az ORbánék mennyit lopnak, vagy hogy a Gyurcásnyék mennyit hazudtak, mert ha a kérdés pl a napelemekre ovnatkozó jogszabályokról szól, akkor egyszerűen nem tartozik ide.
Innentől kezdve viszont ferdítem a pontozás alapján alakuló jobb-bal statisztikát. Ráadásul mivel 80%-os vagyok, így egész nagy arányban el tudom rántani egy válasz értékelésének százalékait.
Illetve azt is figyelembe kéne venni, hogy aki a kormányt fikázza, az ugyan by definition ellenzéki, de ez nem jelenti azt, hogy az ellenzéki pártokat nem fogja fikázni a kvöetkező kommentjében.
Ráadásul arra sincs statisztikánk, hogy melyik válaszoló hány kommentet ír. Ha én nagoyn ráérek, végigmegyek a kérdéseken és mindegiykhez hozzászólok ami érdekel. Ha valaki összesíti akkor meg azt látja, hogy milyen sok ilyen vag yolyan típusú válasz van, tehát milyen sokan vannak. Pedig csak 1 ember volt.D
9-es Nem vagyunk itt olyan sokan ès egy idő után az ember ráérez a szerző stílusára. Itf van például az az idiòta aki mindig a páwákkal jön meg atomhábizik. Nyilván ez ugyanaz a felhasználó.
Amúgy meg a választásokat követő pár napban annyira le voltak sújtva az ellenzékiek, hogy pont az elkenkezője volt itt megfigyelhető. Akkor hol volt a háttérhatalom, a nekik kedvezō moderátorokkal? Komolyan mondom ez már ag elmegyogyó szintje hogy mindent a háttérbōl irányítanak. Egyszerűen úgy beégett a fidesz az állandó hazudozásaival és pávatáncával hogy a kritikus hangok erőre kaptak.
10-es A kettes egy konteós agymenést írt le, pszichológusnak lenne max. Jó elemzésre. Választások után a kormánypártiak voltak itt tõbbségben és ugyanilyen stílusban tolták. Akkor nem volt problémájuk.
Amúgy ellenzéki vagyok és nekem is tõrölték már a személyeskedő válaszaimat. Csak én nem picsogok emiatt itt a fórumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!