Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjesztik sokan itt az...

Miért terjesztik sokan itt az oldalon, hogy a Fideszt gyűlölik?

Figyelt kérdés

Mikor hatalmas támogatottsága van, ezt zsinórban 4 kétharmad is igazolja.

Csak egy hangoskodó kisebbség szídja állandóan a Fideszt?

2022. nov. 17. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
60%

"Én nem tudom , kik járnak fel a gyakorira, hogy valakinek linkelgetni kell, amire önálló felnőtt emberként maga is rákereshet. Google, youtube, facebook a barátod."- ha én állítok valamit, akkor alá is tudom támasztani.

Ezek szerint azt állítottad, hogy Orbán bevállotta, hogy kénytelen volt megszavazni, de nem tudod semmivel alátámasztani.

Nem, Orbán soha nem vallana be ilyesmit.

2022. nov. 20. 22:01
 72/81 anonim ***** válasza:
60%

"De akkor ne akadj fenn azon, hogy Orbánék is bírálják a szankciókat." - nem bírálják, hanem hangulatot keltenek.

A bírálat így hangozna: "Az x. szankció azért nem jó, mert növeli a mittudoménmit és ennek következtében ezmegaz történik, ami nem jó. Ehelyett eztmegazt kellett volna csinálni."

Én nem hallottam ilyet.

Szerintetek melyik szankciónak volt a legrosszabb hatása ránk? Ha egyet meg lehetne szűntetni, akkor melyik legyen az?

2022. nov. 20. 22:05
 73/81 anonim ***** válasza:

Az USA már azon gondolkozik, hogy Ukrajna újjáépitéséhez (amiért valamiért az EU-nak is részt kell vennie...) is hiteleket kell felvennünk, az USA vissza fogja kapni visszatéritendő hitel formájában , amit az ukránoknak külcsönad, az EU meg vissza nem téritendő hitellel támogassa Ukrajnát az újjáépitésben, amit az EU állampolgárok nem fognak soha visszakapni.

Elképesztő. Mi épitsük ujjá Ukrajnát, amikor nem is EU tag.

2022. nov. 20. 22:06
 74/81 anonim ***** válasza:

jav. : amiben valamiért az EU-nak

de támogast nyugodtan a brüsszeli szankciós politikát, hogy még több évre eladósodjunk mi is. és ne támogasd Orbánt, aki az elejétől nem támogatta és a minél hamarabbi békekötést javasolta.

2022. nov. 20. 22:07
 75/81 A kérdező kommentje:

"De akkor ne akadj fenn azon, hogy Orbánék is bírálják a szankciókat." - nem bírálják, hanem hangulatot keltenek."

Akkor szidják, nem helyeslik, helyettesítsd be arra, ami neked tetszik. Ne mintha az ellenzéktől hallottunk volna értelmes bírálatot. Az "Anya nő, az apa férfi" állásfoglalással mi a probléma tulajdonképpen, és mi kellene helyette?

"Szerintetek melyik szankciónak volt a legrosszabb hatása ránk? Ha egyet meg lehetne szüntetni, akkor melyik legyen az?"

Nem tudom megítélni, mert nem értek hozzá. Nem vagyok szankcióellenes.

2022. nov. 20. 22:13
 76/81 anonim ***** válasza:
Az egész brüsszeli szankciós politika az EU állampolgárok kárára megy és növekszik,pláne ha azt is leerőszakolják a torkunkon, hogy épitsük ujjá mi is Ukrajnát saját zsebből, amig az USA jót kaszál majd rajta. Ursula meg asszisztál az USÁnak ehhez.
2022. nov. 20. 22:14
 77/81 anonim ***** válasza:
"Az egész brüsszeli szankciós politika az EU állampolgárok kárára megy " - szerinted melyik szankció a legkárosabb nekünk magyaroknak?
2022. nov. 21. 00:04
 78/81 anonim ***** válasza:
"az EU meg vissza nem téritendő hitellel támogassa Ukrajnát" -erre valami alátámasztást tudnál adni, hogy van ilyen terv?
2022. nov. 21. 00:05
 79/81 anonim ***** válasza:
60%

" ne támogasd Orbánt, aki az elejétől nem támogatta és a minél hamarabbi békekötést javasolta." - és hogyan javasolta? mit kellene ehhez tenni? ő mit tett ezért? a szankciók mennyiben gátolják a békekötést?

Nem érzed, hogy csak blöfföl?

2022. nov. 21. 00:06
 80/81 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy a kormányt (és minden aktuális kormányt ) mindig lehet kritizálni , de amióta a gyakorira járok, kb. azt tapasztalom, hogy az ellenzéki szavazók is kb olyan egybites, gondolkodásra képtelen emberek, mint az ellenzék maga.
2022. nov. 21. 02:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!