Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjesztik sokan itt az...

Miért terjesztik sokan itt az oldalon, hogy a Fideszt gyűlölik?

Figyelt kérdés

Mikor hatalmas támogatottsága van, ezt zsinórban 4 kétharmad is igazolja.

Csak egy hangoskodó kisebbség szídja állandóan a Fideszt?

2022. nov. 17. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
27%
Dollárbaloldal..ki(k) nyúlta(ák) le a milliárdokat??
2022. nov. 17. 14:19
 22/81 anonim ***** válasza:
67%

"olyan végtelenül egyszerű a megoldás. Nyerjetek választást."

Egyrészt, én nem indultam soha, szóval nem tudom miről beszélsz.

Másrészt, akarsz velem futóversenyezni? 100 méter és te törött lábakkal indulsz.

Na, kb. ilyen versenyfeltételek vannak.

"Forrás:"

Kettőt kellett volna kattintanod, hogy az EBESZ hivatolas nyilatkozatát lásd, ahol engem igazolnak:

"undermined by absence of level playing field"

" the process was marred by the pervasive overlapping of government and ruling coalition’s messaging that blurred the line between state and party, as well as by media bias and opaque campaign funding, international observers said in a statement today"

Szánalmas, hogy esélyed van forrást hozni és olyat hozol, ami téged cáfol.

Amúgy itt az eredeti:

[link]

2022. nov. 17. 14:24
 23/81 anonim ***** válasza:
41%

22

Amikor pesten megnyerte az ellenzék a főpolgármester választást.

Amikor nyernek egy-egy időközit.

Hirtelen más lesz a narratíva, pedig nem változnak a feltételek.

Tényleg elárulom Neked a titkot, maradjon köztünk: jobbnak kellene lenni.

2022. nov. 17. 14:27
 24/81 anonim ***** válasza:
24%
Én inkább úgy mondanám, hogy a Fideszt utálják, de mivel az ellenzék vállalhatatlan, még mindig többmillió ember inkább a kisebbik rosszat választja.
2022. nov. 17. 14:39
 25/81 A kérdező kommentje:

"Kettőt kellett volna kattintanod, hogy az EBESZ hivatolas nyilatkozatát lásd, ahol engem igazolnak"

Hol van az igazolás arra vonatkozóan, hogy csalást állapítottak meg?

Kevered a szezont a fazonnal. Az, hogy nem voltak egyenlőek a feltételek, meg nem volt egyforma a finanszírozás még nem szabálytalanság.

2022. nov. 17. 14:41
 26/81 anonim ***** válasza:
58%

A gyk egy liberális többségű fórum, ez más kategóriákban is meglátszik.

A felnőtt kapcsolatokban akármilyen általánosító gyűlöletkeltő hazugságot le lehet írni a hetero férfiakról, úgyis felpontozzák. Miközben nőről vagy jót, vagy semmit. Aki nem ért egyet, az incel.

A családi kapcsolatok és a gyereknevelés kategóriák keménymagjai epilepsziás rohamot kapnak, ha valaki arról beszél, hogy korlátozza a gyerek személyi szabadságát.

Az emberek kategóriában nyüzsögnek az individualista mizantrópok, akiket annyira nem érdekel senki és semmi, hogy ezt muszáj mindenkinek mindenhova leírni.

Állatok kategóriában aki nem élete minden pillanatát a kutyájának/macskájának szenteli, az egy rohadt szadista állatkínzó.

Szexualitásban a r*bancság a világ legdicsőbb teljesítménye. Aki szerint nem, az csak irigy és csakis egy impotens szűz öreg papa lehet.

2022. nov. 17. 15:05
 27/81 anonim ***** válasza:
27%
A neten felül vannak reprezentálva a balliberálisok és más hasonló ferdehajlamúak, akik a való életben nem tudnak érvényesülni.
2022. nov. 17. 16:46
 28/81 anonim ***** válasza:
94%

Tény, hogy a vidéki, nem internetező, alacsony képzettségűek körében a fidesz támogatottsága magasabb, mint a képzett, városi, intenetezők körében.

Márpedig itt a gyk-n nyilván ez utóbbiból van több, mert ugyebár aki nem internetezik, az nem szól hozzá a gyk-n.

A "gyűlölik" szó nem megfelelő: persze vannak, akik indulatosak, olyanok is, akik gyűlölködők, de nagyon sokan vannak itt is, akik nagyon kritikusak a fidesszel szemben, viszont visszafogottan érvelnek és nem fröcsögnek.

Fröcsögők vagy túlzóan fogalmazóak mindkét oldalon vannak, nekem az az érzésem, hogy a fidesz hívei között többen.

2022. nov. 19. 16:46
 29/81 anonim ***** válasza:
76%
A kommentek színvonalát elnézve nem vagyok olyan biztos benne, hogy a képzettség és az internet használata összefügg. Azt meg nem tudom, honnan szedik egyesek, hogy vidéken nincs internet.
2022. nov. 19. 17:03
 30/81 anonim ***** válasza:
68%

29: senki nem mondta, hogy nincs internet vidéken, de erősen feltételezem, hogy Sajóbábonyban kevesebben olvasnak híreket interneten, mint a II. kerületben.

De pont erre is rákérdeztek a népszámlálás során, így nemsokára számok is lesznek erről.

2022. nov. 19. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!