Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen termékekre látnátoks...

Milyen termékekre látnátoks zívesen hatóságilag meghatározott árat?

Figyelt kérdés

Rebesgetik, hogy újabb termékekre venté ki a kormány a hatósági árazást.

Viszont sokaktól hallottam, hogy az eddigi hatósági áras termékeket amúgy ők egyáltalán nem fogyasztják - köztük pl én is, az elmúlt 1 évben egyiket sem vásároltam egyszer sem.

Mik azok a termékek amiket tényleges segítségként értékelnétek, ha hatósági ára lenne?

2022. nov. 4. 13:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10, én sem értek egyet a hatósági árazás intézményével, ugyanakkor a kormány bejelentette, hogy lesz. Ez van. Gondoltam a hozott anyagból hozzuk ki a legtöbbet és válasszuk meg mire legyen. (nyilván semmi közünk a döntéshozatalhoz, de na, értsd)
2022. nov. 4. 15:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért írtam a pékeket. Legyen tétje a dolognak. Aki velük szórakozik, az a kenyeret meg a kiflit csavarja ki az emberek kezéból.

2022. nov. 4. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Semmilyen termékre nem támogatom, nem vagyok kommunista!

A jelenlegi inflációt sem ilyenekkel kellene kezelni. De ha már mindenáron így akarják, akkor normális helyeken ez is csak úgy működhetne, hogy a különbözetet az állam fizeti, nem a termelők/boltok terhe.

2022. nov. 4. 16:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Az üzemanyag-, energia kedvezményekkel egyetértek.

Ezek emelése mindennek emelné az árát.

A többivel nem, ugyanis a boltok többsége "kitriblizi".

Igaz, hogy valamelyes csökkenti az inflációs statisztikát.

Helyette inkább segélyezni kellene azokat, akik erre rászorulnak.

2022. nov. 4. 16:14
 15/17 A kérdező kommentje:

Joh, akkor engedjük el a kérdést, beszljünk arról amiről ti akartok..:D

14, az nem állja meg a helyét, hogy az üzemanyag és az energia árainak elengedése mindennek emelné az árát, mert csak magánszemélyeknek jár a hatósági áras üzemanyag és rezsi, cégeknek - azaz azoknak akik eladnak valamit, tehát költségbe bele kell számítsák a szállítást és a rezsit - piaci áron vannak.

Szóóval igen, megemeli az árát, de.. meg is emelte, hiszen ők már rég nem kapják kedvezményesen ezeket.

2022. nov. 4. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
guminőre
2022. nov. 4. 16:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Óriás Pöttyös, szerettem, de ennyit már nem ér, amilyen árakon látni az utóbbi hónapokban, így inkább nem veszek.
2022. nov. 4. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!