Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit a kormány meghatározott...

Amit a kormány meghatározott energiából rezsicsökkentett határt, azt könnyű átlépni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 16. 22:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nekem apám még a térkövet is fűti télen a garázs előtt, plusz a garázs is fűtött.
2022. júl. 16. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű... villanyból kb 8ezer/hó körül van a határ. Nálunk csak a villanybojler fogyaszt 4 ezret...
2022. júl. 16. 23:02
 3/13 A kérdező kommentje:
És akkor mit csinálsz?
2022. júl. 16. 23:04
 4/13 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Villanyt úgy ahogy tartom. Gázzal nem fűtök többet
2022. júl. 17. 04:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Panelban könnyű benne maradni, családi házban könnyű túllépni. A probléma, hogy a lakásállomány 14%-a panel, a többi minden más.
2022. júl. 17. 06:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon könnyű.

Kamu hogy a lakosság háromnegyedét nem érinti.

Rengeteg embert megkerdeztem. 10-8 ember felette van.

Mi is.

Pedig egy 1,5 szobás 56nm-ben lakom.

Igaz villanytűzhely van, és légkondi de bőven tullepjuk, meg úgy is, hogy a legkondi csak akkor megy ha szükséges és itthon vagyunk. Főzni főzök kb kétnaponta. Semmi egyéb a mindenkinél szokásos (tv , mosógép stb.) háztartási gépeken kívül.

Nem fűtünk medencét, jakuzzi sincs ebben a tarsashazban.

Ismerek olyat aki 30nm-ben lakik.1 szoba. Semmi extra nincs a lakásban egy akváriumon kívül, csak a szokásos dolgok. és ő is felette van vagy 100kw-al.

Villannyal fűtenek. Ha meghozzák ezt a döntést és így, ilyen piaci áron kb 30e lesz nyáron és 220e lesz télen a villanyszámlaja 30nm-re.

Nem tudják kifizetni.

Elhagyják az országot. Nem bírják fenntartani magukat. Választania kellene hogy eszik, vagy rezsit fizet. Egyszerűen nem keresnek annyit.

De jó pár emberről tudok aki így döntött.

Amit még tudok, hogy van egy nagy cég, akik 170ft-os áron fizetik a villanyszamlajukat piaci áron.

Nem értem a 242ft-ot.

2022. júl. 17. 11:41
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Panelprogramos házban lakunk, tehát a gázos része nem érint. A villany max. 140 kWH, sokmindenünk villannyal megy, de minden energiatakarékos. Rengeteget számít.
2022. júl. 17. 14:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Én bőven benne vagyok

Egyedül élek egy kis lakásban

60kwh a fogyasztáson

Valamivel több,mint 2000 Ft fizetek átalanyban villanyra

Mondjuk nekem minden égőm energiatakarékos az is sokat számít.

Fűtés,melegvíz gázkazánról megy,de ott is bőven benne vagyok még

2022. júl. 17. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem is mindenem energiatakarekos.

Ma már mindenvillanykorte energiatakarekos...

56 nm. Kb 350-450 között

Villanytuzhely, legkondi. Minden más hűtő, tv, mosógép új. Egész nap nem vagyunk otthon.

Nekem akkor mitől ennyi?

Nem tetszik valakinek a pofám vagy mi?

2022. júl. 17. 22:16
 10/13 anonim ***** válasza:

A villanytűzhely és légkondi azért sokat fogyaszt.

Most néztem meg a gázfogyasztást,az óra szerint 1390 m3 fogyott el bő két év alatt mióta itt lakok.

2022. júl. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!