Milyen termékekre látnátoks zívesen hatóságilag meghatározott árat?
Rebesgetik, hogy újabb termékekre venté ki a kormány a hatósági árazást.
Viszont sokaktól hallottam, hogy az eddigi hatósági áras termékeket amúgy ők egyáltalán nem fogyasztják - köztük pl én is, az elmúlt 1 évben egyiket sem vásároltam egyszer sem.
Mik azok a termékek amiket tényleges segítségként értékelnétek, ha hatósági ára lenne?
Jó, 1es, akkor kissé újrafogalmazom:
Mik azok amikre úg yérzitek hasznos lenne kivetni a hatósági árat:D
4, hát a magam nevében tudok nyilatkozni.
Fehérlisztet nem használunk, helyette.. kb mindenféle más lsiztet szoktunk.
Csirkemellett ugyan ettem nem olyan rég, de az még a hatósági árazás előtti időszakban került be a fagyasztóba. Mivel a csirke legunalmasabb részéről van szó, ha már veszek ilyesmit, az inkább comb vagy szárny.
Olajat szoktunk még használni, de abból még tavaly év elején vettünk egy 5 litereset, azóta is megvan még kb a fele, szóval ha így folytatjuk, lehet vége lesz a hatósági árazásnak mire újra vennünk kell:D
Hasonló a cukor is. Bár oké, talán azt pár hónapja vettünk 1-2 kg-t, de ez fedezi kb majdnem az egész évi fogasztásunkat.
Hát na, nem vaguynk egy rántotthús-fogyasztók, ezekből meg leginkább azt lehet cisnálni.
6. Érdekes a gondolkodásod, ha neked proli kategória az, hogyha valaki használ lisztet vagy cukrot. Esetleg süteményt vagy kenyeret süt otthon.
Te ne használd ezeket, de nem kell leprolizni azokat, akik meg igen.
Egyetértek, nem kell leprolizni senkit a termékhasználata miatt.
Amúg ymi is sütjük a kenyeret, csak mint írtam, nem fehér lisztből:D
Nnna, de tényleg! Milyen termékekre vetnétek ki?
Talán a legegyszerűbb úg ymegkérdezni: melyik termékeket veszitek a leggyakrabban?
Úgy érted melyik legyen az a termelő, akit tönkretennék azzal hogy az ő kontójára leennék jófej másokkal?
Legyenek a pékek.
Ársapkát a pékárura!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!