Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is élvezi ahogy pusztul...

Más is élvezi ahogy pusztul az ország?

Figyelt kérdés
Kíváncsian figyelem hogy milyen szintű szegénységig tud még lessüllyedni ez az ország. Mennyit tud még lopni a fidesz maffia. Milyen szinten cseszik tönkre az oktatást, egészségügyet. Milyen bunkó, primitív embereket tenyésztenek ki. Hogy többségbe kerülnek a cigányok. Hogy rohad a környezet az infrastruktúra. Én ezeket a híreket mindennap figyelem és feldobják a napjaimat. Engem nem érint mivel külföldön lakok. Más is így van ezzel?

2022. nov. 4. 07:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%
Az emberek mentalitása gyakorlatilag Putyin imádó lett, nézzétek meg amikor lebombáznak egy lakóházat és emberek halnak meg benne, mit látni hozzászólások közt a 90%a örvendezik, örül neki, végre rossz másnak, végre jó látni más szenvedését. Putyinista politika miatt, végleg egyedül maradunk az EUban, és eus pénzt se kapunk, hisz mindig Brüsszelre fújtunk, végre sikerült megállítani.
2022. nov. 4. 13:18
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ezen mit lehet élvezni.

Én is külföldön élek - sosem voltam egy nagy hazafi vagy büszke magyar (ezeket nem is tudom értelmezni), inkább semleges, de mélységesen elkeserít, ami az országgal történik.

2022. nov. 4. 23:09
 23/23 anonim ***** válasza:
51%

Pont fordítva van. A nyugat gyorsan pusztul. Lásd pl. a bevándorlók lázadását Franciaországban. Ezt hozza a balliberális politika. A feminizmus miatt olyan alacsony a születési ráta, hogy a feminista nyugati fehér civilizáció kihal, és a patriarchális bevándorlók átveszik a hatalmat. Ez a természet rendje. Ez is bizonyítja, hogy a női egyenjogúság ellentétes az evolúcióval. A woke elmebaj is gyorsítja a társadalmi összeomlást. A nyugat minden szempontból hetero fehér férfi ellenes, ezzel saját maga alatt vágja a fát. Egyre kevesebb férfi hajlandó katona lenni és megvédeni a férfiellenes feminista nyugatot. Egyre több az egyedülálló férfi (MGTOW életstílus), munkanélküli férfi (NEET életstílus), egyre kevesebb férfi jár egyetemre, egyre több férfi szarja le a társadalmat. A feministák azt hiszik nyertek. Pedig még hátravan nekik a hideg zuhany. :)

odysee.com/@Undead_Chronic:4/feminists-are-freaking-out-because-men:8

Magyarországon a Fidesz lassítja a pusztulást. De igen, a cigányok itt is előbb-utóbb többségbe kerülnek.

Én nem vagyok hajlandó házasodni, se gyereket csinálni ennek a feminista férfiellenes társadalomnak. A nők 7 évvel előbb mehetnek nyugdíjba a kényelmes irodai munkából (Nők 40)? Oké, akkor nekem az a célom, hogy a lehető legtöbb időt munka nélkül töltsek el. Csak annyit dolgozok, hogy a megélhetésemre és hobbijaimra legyen pénz. Nem veszek fel hitelt, nincs adósságom, nincs függőségem (nem fogyasztok cigit, alkoholt, drogot). Közben jót röhögök amikor Svédországban, Franciaországban, stb. a bevándorlók lázadnak, nő a bűnözős, no-go zónák, egyre több a feminista férfiellenes törvény, LMBT, a mai iskolások közül majdnem mindenki drogozik, cigizik és alkoholista, ... A nyugati világban 1984-es orwelli cenzúra van, és épül a diktatúra. Egyre több katasztrófát okoz a balliberális woke ideológia. Például a floridai feminista híd összeomlása, most a Titan tengeralattjáró megsemmisülése is a woke diverzitás miatt történt (diszkriminálták a fehér férfiakat akik értenek a szakmához, és hozzá nem értő nőket és nem fehéreket alkalmaztak).

Szóval támogatom az accelerationism-t. Örülök a nyugat pusztulásának. Az életstílusommal minimalizálom, hogy érintsen engem a clown world káros hatása.

Ez Európa jövője:

Európa 2029-ben

videa.hu/videok/nagyvilag/europa-2029-ben-AbSxlPfOVO3YR6zI

2023. júl. 1. 18:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!