Más is élvezi ahogy pusztul az ország?
Nem tudom ezen mit lehet élvezni.
Én is külföldön élek - sosem voltam egy nagy hazafi vagy büszke magyar (ezeket nem is tudom értelmezni), inkább semleges, de mélységesen elkeserít, ami az országgal történik.
Pont fordítva van. A nyugat gyorsan pusztul. Lásd pl. a bevándorlók lázadását Franciaországban. Ezt hozza a balliberális politika. A feminizmus miatt olyan alacsony a születési ráta, hogy a feminista nyugati fehér civilizáció kihal, és a patriarchális bevándorlók átveszik a hatalmat. Ez a természet rendje. Ez is bizonyítja, hogy a női egyenjogúság ellentétes az evolúcióval. A woke elmebaj is gyorsítja a társadalmi összeomlást. A nyugat minden szempontból hetero fehér férfi ellenes, ezzel saját maga alatt vágja a fát. Egyre kevesebb férfi hajlandó katona lenni és megvédeni a férfiellenes feminista nyugatot. Egyre több az egyedülálló férfi (MGTOW életstílus), munkanélküli férfi (NEET életstílus), egyre kevesebb férfi jár egyetemre, egyre több férfi szarja le a társadalmat. A feministák azt hiszik nyertek. Pedig még hátravan nekik a hideg zuhany. :)
odysee.com/@Undead_Chronic:4/feminists-are-freaking-out-because-men:8
Magyarországon a Fidesz lassítja a pusztulást. De igen, a cigányok itt is előbb-utóbb többségbe kerülnek.
Én nem vagyok hajlandó házasodni, se gyereket csinálni ennek a feminista férfiellenes társadalomnak. A nők 7 évvel előbb mehetnek nyugdíjba a kényelmes irodai munkából (Nők 40)? Oké, akkor nekem az a célom, hogy a lehető legtöbb időt munka nélkül töltsek el. Csak annyit dolgozok, hogy a megélhetésemre és hobbijaimra legyen pénz. Nem veszek fel hitelt, nincs adósságom, nincs függőségem (nem fogyasztok cigit, alkoholt, drogot). Közben jót röhögök amikor Svédországban, Franciaországban, stb. a bevándorlók lázadnak, nő a bűnözős, no-go zónák, egyre több a feminista férfiellenes törvény, LMBT, a mai iskolások közül majdnem mindenki drogozik, cigizik és alkoholista, ... A nyugati világban 1984-es orwelli cenzúra van, és épül a diktatúra. Egyre több katasztrófát okoz a balliberális woke ideológia. Például a floridai feminista híd összeomlása, most a Titan tengeralattjáró megsemmisülése is a woke diverzitás miatt történt (diszkriminálták a fehér férfiakat akik értenek a szakmához, és hozzá nem értő nőket és nem fehéreket alkalmaztak).
Szóval támogatom az accelerationism-t. Örülök a nyugat pusztulásának. Az életstílusommal minimalizálom, hogy érintsen engem a clown world káros hatása.
Ez Európa jövője:
Európa 2029-ben
videa.hu/videok/nagyvilag/europa-2029-ben-AbSxlPfOVO3YR6zI
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!