Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is élvezi ahogy pusztul...

Más is élvezi ahogy pusztul az ország?

Figyelt kérdés
Kíváncsian figyelem hogy milyen szintű szegénységig tud még lessüllyedni ez az ország. Mennyit tud még lopni a fidesz maffia. Milyen szinten cseszik tönkre az oktatást, egészségügyet. Milyen bunkó, primitív embereket tenyésztenek ki. Hogy többségbe kerülnek a cigányok. Hogy rohad a környezet az infrastruktúra. Én ezeket a híreket mindennap figyelem és feldobják a napjaimat. Engem nem érint mivel külföldön lakok. Más is így van ezzel?

2022. nov. 4. 07:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

10es, az ellenzék április 3án éjjel, végleg elvesztette a legitimitását.

A kormány teljesen egyedül van, itthon is, külföldön is. Amit ti ellenzéknek hivtok, politikai értelembe véve nem létezik. Nincs támogatottsága, se a választók között, se, semmilyen érdemleges hatása a politikai döntésekre vonatkozóan. Egyetlen egy funkciója van, hogy a kormány elmondhassa, hogy ez még mindig "demokrácia", csak a valóságban már rég nem az.

2022. nov. 4. 08:03
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
Sok fidesz🤡 szemmel láthatóan igen, még aszisztál is hozzá.
2022. nov. 4. 08:38
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Én is külföldre akarok menni fél év múlva, szóval érdekes nézni ahogy minden összedől mögöttem.
2022. nov. 4. 08:49
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
A fideszesek biztos èlvezik xd
2022. nov. 4. 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Élvezem és remélem gyorsul is. Mondjuk én már nem tartom országnak, hazának, csak egy darab föld, egy kupac civakodó emberrel.
2022. nov. 4. 10:39
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Itt amúgy senkinek sincs gyereke, hogy érdekelje a jövő?

Hajrá Mi Hazánk, Hajrá Toroczkai! Isten áldja a normálisan gondolkodó fehér magyarokat!

2022. nov. 4. 10:58
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
16, de van, épp a náciktól féltem őket!
2022. nov. 4. 11:00
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Én élvezem. Főleg mikor azok panaszkodnak a legjobban akik megszavazták ezt, persze mikor mondom nekik ti akartátok nagy a csend.

Igazából itt az emberek disznók, szeretik a moslékot így lapátolják kétpofára.

Ha már annyira gáz lesz megyek ki külföldre, úgy is beszélek angolul szval nem igazán érdekel, azt sajnálom csak akiknek van gyereke, tanulni már nem nagyon tud/lépni innen ezért szétszopja majd magát itt a többi marha miatt.

Remélem még nagyobb lesz az infláció, most aránylag jól keresek szval ha minden pénzem kajára fog elmenni akkor is boldog leszek mert azok akik éhbért kerestek meg tojástartóval fűtőttek, most jön majd az igazi cunami nekik :D

2022. nov. 4. 11:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#13 Egy cigit dobj azért magad mögé, egy menő robbanáseffekthez.
2022. nov. 4. 11:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ország már 1990-óta folyamatosan pusztul. Ott kezdődtek a hajléktalanságok, munkanélküliségek
2022. nov. 4. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!