Más is élvezi ahogy pusztul az ország?
Kivülről nézve, ha magamra gondolok, hátradölve, egy sörrel a kezemben, úgy érzem, hogy jó döntés volt a csokapik... 1 életem van és nem akarom eltölteni ott, ahová nem tartozom, nem kiváncsiak rám és nem látom értelmét, az egész életen át a rendszer elleni harcra.
ha arra gondolok, hogy otthon maradt barátaim, családom sziv emiatt a vadbarom kormány miatt, szimplán szégyellem, hogy annál többet (bár jártam tüntikézni, meg elégedetlenkedtem, meg kiabáltam, meg ahol tudtam, elmondtam, hogy ez nem jó irány) nem tudtam tenni, hogy lelépek az országból.
Én mondjuk itt élek, de ennek ellenére nem érint, teljesen függetleníteni tudtam már magam ettől a retardált társadalomtól meg a tolvaj g-ci államtól.
Úgyhogy egyfajta permanens katasztrófa-turista vagyok, testközelből nézhetem, ahogy pusztulattá válik ez a foshalom, és igen, nagyon élvezem a műsort :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!