Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is élvezi ahogy pusztul...

Más is élvezi ahogy pusztul az ország?

Figyelt kérdés
Kíváncsian figyelem hogy milyen szintű szegénységig tud még lessüllyedni ez az ország. Mennyit tud még lopni a fidesz maffia. Milyen szinten cseszik tönkre az oktatást, egészségügyet. Milyen bunkó, primitív embereket tenyésztenek ki. Hogy többségbe kerülnek a cigányok. Hogy rohad a környezet az infrastruktúra. Én ezeket a híreket mindennap figyelem és feldobják a napjaimat. Engem nem érint mivel külföldön lakok. Más is így van ezzel?

2022. nov. 4. 07:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a legtöbben nem élvezzük
2022. nov. 4. 07:31
 2/23 anonim ***** válasza:
75%

Kivülről nézve, ha magamra gondolok, hátradölve, egy sörrel a kezemben, úgy érzem, hogy jó döntés volt a csokapik... 1 életem van és nem akarom eltölteni ott, ahová nem tartozom, nem kiváncsiak rám és nem látom értelmét, az egész életen át a rendszer elleni harcra.

ha arra gondolok, hogy otthon maradt barátaim, családom sziv emiatt a vadbarom kormány miatt, szimplán szégyellem, hogy annál többet (bár jártam tüntikézni, meg elégedetlenkedtem, meg kiabáltam, meg ahol tudtam, elmondtam, hogy ez nem jó irány) nem tudtam tenni, hogy lelépek az országból.

2022. nov. 4. 07:36
 3/23 anonim ***** válasza:
74%

Én mondjuk itt élek, de ennek ellenére nem érint, teljesen függetleníteni tudtam már magam ettől a retardált társadalomtól meg a tolvaj g-ci államtól.

Úgyhogy egyfajta permanens katasztrófa-turista vagyok, testközelből nézhetem, ahogy pusztulattá válik ez a foshalom, és igen, nagyon élvezem a műsort :D

2022. nov. 4. 07:37
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom nincs senkid, ezért tartod ezt pozitívnak. De akinek van családja, az nem tud ezen ennyire jól szórakozni.
2022. nov. 4. 07:37
 5/23 anonim ***** válasza:
70%
Én nem élvezem.
2022. nov. 4. 07:39
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Mert ki élvezi kérdező?
2022. nov. 4. 07:40
 7/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem.
2022. nov. 4. 07:40
 8/23 anonim ***** válasza:
83%
A Fideszeseket megértem, de ti erre szavaztatok bakker!
2022. nov. 4. 07:57
 9/23 anonim ***** válasza:
98%
Nem élvezem. Mamám 89 éves, sosem szavazott a fideszre. Még 72 évesen is járt takarítani a kórházba, ahol korábban gyógymasszőr volt és kénytelen 20 fokon tartani a termosztátot. A rendszer haszonélvezői nem szenvednek nyugodj meg. Mindig csak a szerencsétlen nép.
2022. nov. 4. 07:58
 10/23 anonim ***** válasza:
39%
Az ellenzék művein még jobbakat lehet mosolyogni, legalább azok nem ártanak senkinek csak önmagukból csinálnak viccet.
2022. nov. 4. 08:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!