A FIDESZ propaganda miért pont Németországot spécizte ki?
#11 "Keblünkre öleljük majd őket a 23 fokos lakásban, aminek decemberi számláját a kormány fizeti. Nektek hogy is szulerál a rezsicsökkentés? "
na mi az?
Ilyenkor hol marad a szöveg, hogy "bezzeg mire kell annyi adót fizetni"?
Vagy te azt hiszed csak a magyar kormánynak kell az adófizetők pénzéből gazdálkodni, a német kormánynak terem valami ültetvényen?
Amúgy köszi, jól szuperál a rezsicsökkentés, aminek köszönhetően 10 éve nem emelkedett nálunk a víz, áram, gáz költsége.
Nálatok? Mielőtt kamuznál valamit jelzem, hogy nekem is él kint testvérem, más rokonom is.
Amíg Orbánék csinálták addig nem tetszett, most hogy a német kormány is elkezdi - sok hónap lemaradással - már más a helyzet? Az már jó lett hírtelen?
"#10 Keblünkre öleljük majd őket a 23 fokos lakásban, aminek decemberi számláját a kormány fizeti. Nektek hogy is szulerál a rezsicsökkentés? 😃🐑
"Magyarországon él a családom és van pénzünk ételre, italra, fűtésre, 3 autó van a háztartásunkban is. Na erre mit mondanak azok akik Németországból kommentelnek és azt hiszik hogy jól megmondják a magyaroknak, hogy ti sazrul éltek, mi meg nem?🤡🤡
Közben meg gondolom Németországban nincs saját ingatlanod, se 3 autó a háztartásodban, mint nekünk Magyarországon.
Olyan gázak ezek akik azt hiszik, hogy jaj én kin
Sajna idő előtt elküldtem a kommentemet.
Tehát olyan gázak ezek a mi bezzeg nyugaton élünk ti meg nyomorghattok Magyarországon kommenteket. Igazi bohócok vagytok. Amúgy sajna az idézőjelet a ma 19:50 es kommentemben a Magyarországon szó elé tettem, nem a te birka emojid mögé. Szóval vedd úghy, hogy az az idézőjel a birka emoji mögött van.
16 nagyon belegabajodtal a mesedbe.
Legkozelebb irj vazlatot,akkor talan kijon a sztori😅
Az a nagy helyzet,el kell gondolkozni jogy kerítest huzzunk ausztria fele is.
A nyugati orszagok latva az itteni joletet tomegevel szeretnenek majd idekoltozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!