A kormány miért engedi, hogy a Telekom LMBT-érzékenyítsen Magyarországon? Miért nem szankcionálja meg őket, vagy tiltja ki az országból a céget?
Az, hogy a fritz-eknek ez bejön az OK, az ő dolguk, de Magyarországon miért engedik, hogy így beférkőzzön a nyugati transzipropaganda?
Kínában pl. csak olyan nyugati cégek működhetnek, akik nem propagálnak olyan dolgokat, amik ellentétesek azzal, ami az ország ideológiája.
Elolvastam a cikket, de komolyan nem értem. Ebben mi a propaganda?
Ráadásul azt sem értem hogy miért nagyobb baj egy férfi egy női mosdóban mint egy nő egy férfi mosdóban? Hiszen a nőiben a nők csak a kézmosónál találkozhatnak a férfiakkal, férfiben viszont a nők konkrétan kukkolhatnak a piszoároknál, a cikk írója mégis előbbit tartja felháborítóbbnak.
Igazából, lehetne ezt államilag szabályozni.
Egyszerűen betiltani,hogy férfi,női és rokkant illemhelyiségen túl bármilyen készítsenek.
Mondjuk a Telekomban van állami tulajdon is.Érdekes,hogy ilyesmit eltűrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!