A kormány és a propaganda média miért pörög annyira azon, hogy Hannover-ben nincs melegvíz bizonyos létesítményekben?
Megint egy iskolapélda az undorító propagandára, mindenhol úgy próbálják beállítani Németországot, mintha áldatlan körülmények uralkodnának ott, mintha teljes káosz lenne és nem lenne energiaellátás, holott a Hannoveri és több város polgármestere is kijelentette, hogy nem az ellátással van a gond, hanem ők tudatosan szeretnének hozzájárulni, hogy azt a 15%-ot elérjük és minek pazaroljuk a melegvízet 30+ fokban, főleg olyan létesítményekben ahova az ember sportolni megy.
Nagyon elvan szállva a magyar kormány és úgy csinálnak mintha minden megtehetnének, a polgárok egy része, meg azt sem tudja hogy fizeti ki a rezsit, de olyan országokat próbálunk megalázni, akik fényévekkel előttünk vannak és akiknek egyáltalán nem kéne megtenniűk, hogy spóroljanak, de mégis megteszik, mert ők is észreveszik, hogy milyen pazarlások folynak.
A magyar kormány ezzel szemben, megint tapsolja el azt a kevés pénzt is és játsza a nagymenőt, úgy hogy nyugat-európai szemmel mi egy putri vagyunk. Nem undorító ez egy kicsit?
Valamit mondaniuk kell.
Mike Tyson-nak meg kicsi a fasza. Én jobb pasi vagyok. Most mondtam valamit.
"Zavar, hogy beszámol a sajtó a valóságról? Hallatlan."
Nekem inkább úgy tűnik, téged zavar a valóság, ezért élsz hazugságokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!