Skóciában 4, Németországban most már 14 éves kortól változtathatsz nevet és nemet. Nincs LMBTQ propaganda?
Szerinted valójában miről szól a német törvény?
Szerinted ez a törvény mit biztosít 14 éves kortól?
Még az Origó cikke is kiemeli:
"AZ ÚJ JOGSZABÁLY VISZONT MÁR A 14 ÉVESEKNEK IS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTHAT ARRA, HOGY SZÜLEIKKEL EGYEZTETVE AZ ANYAKÖNYVI HIVATALBAN MEGVÁLTOZTATHASSÁK NEMÜKET ÉS KERESZTNEVÜKET."
Az anyakönyvi hivatalban nem fogják átoperálni őket másik neműre! Sőt, a jogszabály éppen azt segíti, hogy ha valaki ellenkező neműnek érzi magát, mint amilyen biológiailag, akkor NE KELLJEN ÁTOPERÁLTATNIA MAGÁT azért, hogy ezt a törvény elismerje.
Az, hogy ez csak 14 éves kortól megengedett a németeknél, viszont a skótok már 4 éves kortól megengedik, az egy sokkal humánusabb környezet, mint az az LMBTQ tagadó őrület, amit hazánk politikai vezetése művel.
Jó, hogy elismétlitek ugyanazt, amit írtam és a cikk is ír olyan módon, mintha én lennék a hülye.
4: operációról ki beszélt te szerencsétlen?
Leírom nekte LASSAN, hátha átmegy:
NEM operációról beszélek, meg a cikk sem. Éppen elég gáz, hogy kiskorúak agyát már olyan módon "érzékenyítik", hogy NEVET ÉS NEMET VÁLTOZTATHATNAK NÉGY ÉS TIZENNÉGY éves kortól.
Elhiszem, hogy nektek persze ez tök oké, hiszen nem operálnak át, csak én most a normális emberek véleményére lennék inkább kíváncsi. Bár akinek ez belefér, szerintem az operációval se lenne semmi baja...
Még ez nagyon toleráns cikk sem tagadja:
"ha a gyermek akárhány éves is, de kislány ruhába öltözködik, és azt mondja, hívjatok Marynek, akkor ezt a teljes iskolai közösségnek, pedagógusoknak, konyhás néniknek, portásnak, stb. tiszteletben kell tartani és erre kell nevelni a kortársakat is."
"Csak" ennyi.
Undorító, felháborító!
Üzenjünk Glasgownak és Berlinnek, hogy ők is megértsék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!