Skóciában 4, Németországban most már 14 éves kortól változtathatsz nevet és nemet. Nincs LMBTQ propaganda?
Van propaganda, de ezzel maguk alatt vágják a fát.
Mert hülyékből mindig több lesz mint ultra wokeból.
Ezt most komolyan kérdezem kérdező. Egy 4 éves, vagy egy 14 éves, honnan a halálból tudná, hogy létezik ilyen törvény? Szerintem ők nem éppen a törvénykönyvet fogják olvazsgatni szabadidejükben. Ez nem érzékenyítés vagy propaganda. Ugyanúgy nem tudnak a létezésükről, ahogyan én se tudtam még 3-4 évvel ezelőtt míg el nem kezdett a híradó arról beszélni, hogy új törvény: nem fogadhatnak örökbe, nem változtathatnak nemet, belerakták őket egy pedofil törvénybe, ahol a "gyerekek védelme" a fontos. (Elolvastam nagyjáb a törvényt és a pedofilos része tök jó, de a másik az...)
Ők csak azt a lehetőséget adják meg, hogy egy olyan gyerek, aki 14 évesen serdül és tudja, hogy "más mint a többiek". Az érezze, hogy szeretik és, hogy vele semmi baj nincsen és nem lesz a gyerek depressziós. Segítséget tud kérni anélkül, hogy titkolnia kellene akár egy életen keresztül, hogy ki is ő valójában. Szülőként is annyit tudunk tenni, hogy támogatjuk. Nem értem azokat a szülőket, akik kitagadják a 14 vagy nemtudom hányéves gyereküket. Majd a gyerek 18 éves korában elköltözik és soha az életbe nem látja többet.
Hihetetlen hogy 0%-ra lett pontozva hogy azaki menstrual, az lany 😂😂
El kell keseritselek titeket, a kutyat se erdekli hogy o minek erzi magat. Akkor en meg angol kiralynonek erzem magam, es kovetelem a vagyonomat 🥴
Nagyon remelem hogy itthon ez soha nem lesz elfogadva.
En meg behazasodok inkabb valami kereszteny szektaba, vagy nemtudom mert olyan csaladban vagyok hajlando csak gyereket nevelni, ahol meg a ferfiak es a nok is tudjak mi a dolguk, es nem mostak at az agyukat ezzel a "te valaszthatod ki a sajat nemedet" hanyingerrel.
En lesz*rom azt is ha valaki levagatja a futykoset, csak ne varja el hogy mi, normalis emberek nokent hivatkozzunk ra, mert nem az. Hanem egy megcsonkitott, elmezavart ferfi. Ugyanez vonatkozik a levagott ciciju nokre. Ha ez az egyetlen kezelesi mod ami hatasos rajuk, csinaljak, de ne varjak el hogy a vilag normalisabb (es nagyobb) resze fejet hajtson a kitalaciojuk elott, csak hogy ok jol erezzek magukat.
Majd a szomszed skizofren mari neninek is azt kell mondani hogy igen mari neni, tenyleg beszelnek a fak es meg akarjak olni magat vagy mi? Attol h o ezt a beteg elmejevel bekepzeli maganak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!