Az orbáni rendszert a médiauralma tartja csak életben?
Mindenki a saját bőrén tapasztalja, hogy évről-évre egyre rosszabbul élnek a magyarok. A kormányt mégsem vonják ezért felelősségre, aminek szerintem a fő oka, hogy az orbán által leuralt köz- és kereskedelmi médiából folyamatosan ömlik az agymosás:
1. Jobban élünk, hasít a gazdaságunk, előre megyünk, hanyatlik a nyugat...
2. A kormány nem tehet semmiről, minden Soros, az EU, Zelenszkij, Gyurcsány, stb hibája
Van ezen kívül bármi más, ami életben tartja még ezt a rendszert?
Én is emlékszem egy olyan DK-s posztra, hogy "Orbán emberkísérletet hajt végre a magyarokon", vagy valami hasonló. Ez az orosz vakcinával volt. A kínai betiltására meg petíciót indítottak.
"Én is emlékszem egy olyan DK-s posztra, hogy "Orbán emberkísérletet hajt végre a magyarokon", vagy valami hasonló."
De ezek szerint nem értetted meg azt a cikket.
Arról szólt, hogy orbán olyan vakcinát szerzett be és engedélyeztetett rohamtempóban, ami nem hogy engedélyezve nem volt az EU-ban, de még normálisan tesztelve sem volt. Erre mondták hogy ez emberkisérlet, és igazuk is volt.
Rohamtempóban engedélyezte? Nézd már meg, hogy az EMA milyen sebességgel engedélyezte a Pfizert es az AstraZenecat!
Kb. ugyanolyan szinten volt tesztelve, mint a többi vakcina.
Kit érdekel különben, hogy az EMA mit engedélyez? Csak azt fogadhatjuk el, amit az EMA engedélyez?
Nem látom miért nagyobb emberkíserlet Sputnyikkal oltani, mint Pfizerrel.
35
Nem rohamtempóban lett engedélyeztetve. Elég visszanézni, hogy a többi vakcina milyen időszakaszban kapta meg az engedélyeket, és számottevő eltérés nincs. Honnan szedted ezt az infót? Továbbá mennyien haltak meg a kínai vakcina miatt, ha itt emberkísérlet folyt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!