Honnan erednek ezek a népszerű elméletek és mi tudja ezeket alátámasztani?
Hogy pl. Orbánt Grazban kezelik. Miért pont ott? Vagy hogy egyszer úgy megverte a feleségét, hogy Kecskeméten ápolták utána. Mikor volt ez? Miért pont ott?
Nem azt mondom, hogy ezek biztos nem igazak, de én személy szerint nem hiszek abban, hogy országos szinten működni tudnak ilyen nyílt titkok, amik sosem bizonyosodnak be teljesen, de a fél társadalom alapigazságként tekint rájuk. Szerintem ha ezek igazak lennének, akkor minden kiderült volna már ezekkel kapcsolatban az évek alatt. Ha már az „kiderült", hogy Graz, meg Kecskemét, akkor több dolog miért nem derült ki?
Nem vagyok fideszes, de mégis mi szól ezen elméletek elfogadása mellett? Csak azért nem fogom, mert minden ellenzéki kb. ezeket nyomja.
Valamelyik barom látott valamit, erre kitalált egy sztorit a többi barom meg bevette és terjesztette. Ennyi. Nem kell mögé túl sokat látni.
Nézd meg mi történt a mai napon is. Bombafenyegetés 240 iskolában és már mindenféle baromságokat terjesztenek róla, holott csak annyit lehet tudni, hogy szerencsére nem volt sehol bomba és ugyanígy volt fenyegetés tegnap Bulgáriában, novemberben meg a cseheknél, szlovákoknál.
Régen mondták ezt: ha valaminél a hülyeség elegendő indok akkor már nem nagyon kell tovább keresgélni.
Vannak akiknek érdeke, hogy rossz dolgokat terjesszenek. Vannak akik meg elég ostobák, hogy ezeket elhiggyék. Ha a kettő találkozik akkor ilyen sztorik kerekednek belőle.
#7 Értem. Szóval Magyarországon nincs független ügyészség meg jogállam.
Miért is? Mert neked nem tetszik a kormány?
Mondd, ki is nyerte azt a pert Vona ügyében? Mert ha itt nincs jogállam meg független ítélkezés akkor nyilván irányított volt a döntéshozatal is. Mi is lett az eredmény? Csak nem az, hogy jogerősen Vona nyerte meg a pert?
Akkor ezzel azt akarod állítani, hogy Vona Gábor és az őt támogató balliberális politikai oldal uralja az ügyészséget, irányítja az ítélkezést? Nincs jogállam mert jogellenesen a balliberális ellenzék befolyásolni tudja azokat az állami szerveket amiknek amúgy függetlennek kellene lennie?
Tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!