Ez alátámasztja azt az elméletet, hogy az őszödi beszédet a Fidesz akarta október 23. -án a nagygyűlésen nyilvánosságra hozni?
Szanyi nem éppen a hitelességéről híres.Sokkal hihetőbb az a verzió,hogy a Fidesz hozta nyilvánosságra a választások előtt. Miért várt volna bárki is hónapokat a nyilvánosságra hozatallal,ha nem Gyurcsány bukását akarta? Már májusban nyilvánosságra hozhatta volna.
A Fidesz egyszer már feltörte az MSZP-szerverét, ha jól emlékszem,Rogán irodájából. Akkor azzal mentegetőztek,hogy oda bárki bemehetett és használhatta a számítógépeket.
Ahogy most a Fidesz viselkedik,róluk minden elképzelhető,ami a hatalmukat szolgálja.
Hááát, ha Szanyi mondja, akkor biztos...
Egyébként mi értelme volt majd' fél évig várni a beszéd kiszivárogtatásával (amennyiben Fletó akarta volna saját magát kiszivárogtatni)? Meg EGYÁLTALÁN mi értelme lett volna??? Bármikor is szivárogtatta volna ki, nem jött volna ki jól belőle. Tehát szerintem egyértelműen Viktor a hunyó... kapóra is jött neki az önk. választás.
Mivel 2006. október 1-jén voltak az önkormányzati választások, és az öszödi beszéd 2006. szeptember 17-én került nyilvánosságra. Nem tudom miért dugtosták volna a fideszesek a felvételt, hogy nehogy az önkormányzati választások eredményét befolyásolja. Ez az elmélet akárki találta is ki hülyeség. Egy ilyen felvételt őrültség nem bevetni egy választási kampányban.
Szanyi mommunikációjára pedig itt egy felvétel, ajánlom tanulmányozását: http://www.youtube.com/watch?v=Udj2W4mOwck
A kiszivárogtatók pedig nyilvánvalóan párton belüliek, akik a párton belüli erőviszonyokban akarnak változást elérni. Azért az MSZP-ben is több értelmes ember volt az elmúlt időkig, akik már láthatták, hogy tönkreteszi Gyurcsány a pártot. Mivel 2006-ban nem sikerült eltávolítani, személyének hatása 2010-re begyűrűzött, és további áldásos tevékenysége úgy tűnik végleg be fogja verni az MSZP koporsójába az utolsó szögeket is. És végre megszülethet a valódi magyar szociáldemokrácia, amit az MSZP eddig következetesen elpusztított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!