Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orbáni rendszert a médiaura...

Az orbáni rendszert a médiauralma tartja csak életben?

Figyelt kérdés

Mindenki a saját bőrén tapasztalja, hogy évről-évre egyre rosszabbul élnek a magyarok. A kormányt mégsem vonják ezért felelősségre, aminek szerintem a fő oka, hogy az orbán által leuralt köz- és kereskedelmi médiából folyamatosan ömlik az agymosás:

1. Jobban élünk, hasít a gazdaságunk, előre megyünk, hanyatlik a nyugat...

2. A kormány nem tehet semmiről, minden Soros, az EU, Zelenszkij, Gyurcsány, stb hibája

Van ezen kívül bármi más, ami életben tartja még ezt a rendszert?

2022. nov. 1. 20:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

"Az tartja életben, hogy orbán be merte vállalni hogy az ostobáknak politizál, rájuk építi a hatalmát."

Amihez jelentős szerepet ad a médiabirodalom.

2022. nov. 1. 21:44
 22/37 anonim ***** válasza:
17%

Ha az emberek érzik, hogy szar van, akkor nem fogják elhinni, hogy minden szép és minden jó. A COVID igenis sok mindenről tehet (pontosabban a miatt bevezetett korlátozások), például az energiaválságról is. Az energiaárak növekedéséről nem a Fidesz tehet. Gyurcsány mikor volt felelős az elmúlt évek hibái miatt?

2022. nov. 1. 21:47
 23/37 A kérdező kommentje:
Az agymosás hatásosságát nem lehet alulbecsülni. A legjobb példa talán az, hogy egy olyan országban, ahol 30 éve még szovjet csapatok állomásoztak, és mindenki szívből rühellte őket, pár év alatt oroszpártira tudtak formálni a nép egy jelentős részét. De jó példa az is, hogy még egy év sem tellt el, máris sokan úgy emlékeznek, hogy a benzinárstopp és hasonló intézkedések a háború és főleg a szankciók miatt kellettek, miközben még sehol nem volt háború, mikor ezeket bevezették.
2022. nov. 1. 21:57
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
A covidnál éppen a lélegeztető gépek, a tesztek, az oltások miatt ellopott óriási pénzre gondoltam, amivel a szárba kerülő cégeket lehetett volna segíteni. Igen tudom volt akinek segítettek, bár az nagy része a bűvös belső körhöz tartozott, egy-kettőnek még szórtak egy kis morzsát, és ennyi. Egy darabig figyeltem a halálozási statisztikát, de a laborban( Ausztria) nem történt annyi haláleset, mint nálunk. Pedig itt aztán mindent megtettünk, bizonytalan vakcinák, használhatatlan lélegeztető gèpek, nem létező tesztek, amik hirtelen lejártak. Ahelyett, hogy szétosztották volna tesztelésre.
2022. nov. 1. 22:02
 25/37 anonim ***** válasza:
39%

Az emberek tudják, hogy kb. tavaly ilyenkor lett bevezetve az árstopok, a háború meg jóval később tört ki. És a kettő nem zárja ki egymást. Lehetséges, hogy ha nem tört volna ki a háború, akkor sokkal hamarabb normalizálódott volna a helyzet, és már ki lehetett volna vezeti az árstopokat.

2022. nov. 1. 22:22
 26/37 A kérdező kommentje:
25: dehogy tudják... még maga Orbán is úgy tesz, mintha nem tudná: [link]
2022. nov. 1. 22:31
 27/37 anonim ***** válasza:
33%

Az eredeti videó hol érhető el? Ahol a szöveg nincs felgyorsítva, és érthető, hogy mit mond közvetlenül azelőtt, hogy "Ezért kellett bevezetni az élelmiszerárstopot is."

2022. nov. 1. 22:37
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Az meg totál mellékes, hogy értelmes ellenzék sincs...
2022. nov. 1. 22:57
 29/37 anonim ***** válasza:
20%
Engem az érdekelne, hogy az ellenzéki portálok a cikkeket miért feltételes módban firkálgatják? Mennyire kell butának lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne vegye észre? Az ellenzéknek szüksége van buta szavazókra, akik el tudnak olvasni egy kb 5 soros cikket, hatalmas pánikkeltő címekkel ellátva.
2022. nov. 2. 00:02
 30/37 anonim ***** válasza:
23%

"Na, ezért írtam, hogy orbánt a tájékozatlan, önállóan gondolkodni képtelen tömeg tartja hatalomban."

Csak halkan jegyzem meg, hogy a covid hisztéria alatt, az ellenzékiek pusmogtak arról, hogy Orbánék a covid vakcinákkal megölnek mindannyiunkat. Kérdezzem meg, hogy ilyen információkhoz hol jutnak? Biztos nem fideszes portálokon ;)

2022. nov. 2. 00:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!