Az orbáni rendszert a médiauralma tartja csak életben?
Mindenki a saját bőrén tapasztalja, hogy évről-évre egyre rosszabbul élnek a magyarok. A kormányt mégsem vonják ezért felelősségre, aminek szerintem a fő oka, hogy az orbán által leuralt köz- és kereskedelmi médiából folyamatosan ömlik az agymosás:
1. Jobban élünk, hasít a gazdaságunk, előre megyünk, hanyatlik a nyugat...
2. A kormány nem tehet semmiről, minden Soros, az EU, Zelenszkij, Gyurcsány, stb hibája
Van ezen kívül bármi más, ami életben tartja még ezt a rendszert?
Sokat tesz a médiauralom az biztos.
A nép pénzén agymosás.
7
Hát ha azt nézem, hogy mióta dolgozom, egyenletesen haladok előre (mondjuk túlórázok is derekasan), akkor elég nehéz elhinnem, hogy éppen éhezek.
Szóval amit írtál az tökre nem agymosás, mert akkor lenne az, ha a híd alól arra gondolnék, hogy milyen jó nekem.
"a társadalom alapját képező családokat nem nagyon akarják erősítgetni, és ez egy társadalmi válság körvonalait vetíti előre a jövőre nézve, aminek már most is vannak jelei. Hogy ebből miért az jött le egyeseknek, hogy "hanyatló Nyugat"...gondolom felfogni nem tudják az olvasottakat."
Szerintem te nem tudod felfogni azt amit te magad írsz.
Tehát szerinted a társadalmi válság felé vezető út nem egyenlő a hanyatlással?
De nem tudom te milyen sajtót olvasol, ha ezek elkerülték a figyelmed:
"Ha egy (mondjuk nem túl rövid) mondatban kellene összefoglalni a tusványosi beszédet, akkor Orbán azt üzente: az európai vezetők megbuktak, Nyugat-Európa hanyatlik..."
"0:11 / 1:02
A fidess megmondóembere szerint semmilyen energiaválság nincs! Mindenért a hanyatló nyugat,az unió a hibás"
etc...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!