Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orbáni rendszert a médiaura...

Az orbáni rendszert a médiauralma tartja csak életben?

Figyelt kérdés

Mindenki a saját bőrén tapasztalja, hogy évről-évre egyre rosszabbul élnek a magyarok. A kormányt mégsem vonják ezért felelősségre, aminek szerintem a fő oka, hogy az orbán által leuralt köz- és kereskedelmi médiából folyamatosan ömlik az agymosás:

1. Jobban élünk, hasít a gazdaságunk, előre megyünk, hanyatlik a nyugat...

2. A kormány nem tehet semmiről, minden Soros, az EU, Zelenszkij, Gyurcsány, stb hibája

Van ezen kívül bármi más, ami életben tartja még ezt a rendszert?

2022. nov. 1. 20:37
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
73%

Sokat tesz a médiauralom az biztos.

A nép pénzén agymosás.

2022. nov. 1. 20:42
 2/37 anonim ***** válasza:
16%
Nem.
2022. nov. 1. 20:44
 3/37 anonim ***** válasza:
83%
Az a fő oka, ebben biztos vagyok. De vannak más dolgok is.
2022. nov. 1. 20:48
 4/37 anonim ***** válasza:
20%
Szoktam olvasni bal és jobbos sajtót egyaránt, de egyiknél sem volt leírva, hogy a Nyugat döglődik. Esetleg azt boncolgatták, hogy a társadalom alapját képező családokat nem nagyon akarják erősítgetni, és ez egy társadalmi válság körvonalait vetíti előre a jövőre nézve, aminek már most is vannak jelei. Hogy ebből miért az jött le egyeseknek, hogy "hanyatló Nyugat"...gondolom felfogni nem tudják az olvasottakat.
2022. nov. 1. 20:53
 5/37 anonim ***** válasza:
80%
Az tartja életben, hogy orbán be merte vállalni hogy az ostobáknak politizál, rájuk építi a hatalmát.
2022. nov. 1. 20:53
 6/37 anonim ***** válasza:
2%
Engem csak az érdekelne, hogy nekem Orbán mit mosott bele az agyamba?
2022. nov. 1. 20:55
 7/37 anonim ***** válasza:
39%
Például az, hogy évről évre nem rosszabbul, hanem jobban élnek a magyarok.
2022. nov. 1. 20:57
 8/37 anonim ***** válasza:
8%
Miféle médiauralom? A netes média többsége nyíltan kormányellenes, a nyomtatott sajtóban meg a tévében meg kb kiegyenlítettek a viszonyok.
2022. nov. 1. 20:59
 9/37 anonim ***** válasza:
21%

7

Hát ha azt nézem, hogy mióta dolgozom, egyenletesen haladok előre (mondjuk túlórázok is derekasan), akkor elég nehéz elhinnem, hogy éppen éhezek.

Szóval amit írtál az tökre nem agymosás, mert akkor lenne az, ha a híd alól arra gondolnék, hogy milyen jó nekem.

2022. nov. 1. 21:03
 10/37 anonim ***** válasza:
54%

"a társadalom alapját képező családokat nem nagyon akarják erősítgetni, és ez egy társadalmi válság körvonalait vetíti előre a jövőre nézve, aminek már most is vannak jelei. Hogy ebből miért az jött le egyeseknek, hogy "hanyatló Nyugat"...gondolom felfogni nem tudják az olvasottakat."

Szerintem te nem tudod felfogni azt amit te magad írsz.

Tehát szerinted a társadalmi válság felé vezető út nem egyenlő a hanyatlással?

De nem tudom te milyen sajtót olvasol, ha ezek elkerülték a figyelmed:

"Ha egy (mondjuk nem túl rövid) mondatban kellene összefoglalni a tusványosi beszédet, akkor Orbán azt üzente: az európai vezetők megbuktak, Nyugat-Európa hanyatlik..."

[link]

"0:11 / 1:02

A fidess megmondóembere szerint semmilyen energiaválság nincs! Mindenért a hanyatló nyugat,az unió a hibás"

[link]

[link]

etc...

2022. nov. 1. 21:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!