Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyerekellenesek! Mit gondoltok...

Gyerekellenesek! Mit gondoltok, miből lesz nyugdíjatok?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akik gyermekvállalás-ellenesek, vagy úgy vannak vele, hogy "túlszüljük a bolygót". Mit gondoltok, miből lesz nyugdíjatok, amiért annyira szidjátok a mindenkori kormányt, hogy nem ad?

2022. okt. 31. 01:49
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
96%
#49 Egy olyan akaratos és agresszív idegroncstól, mint amilyen te vagy, kérdező, minden jóérzésű ember félti a gyerekeket. És a legszebb ebben a threadben, hogy végsősoron oda jutottunk el, hogy neked, aki mindenáron a gyerekcsinálás mellett kampányolsz, na pont neked nem kellene gyereket szülnöd, mert egy neurotikus, agresszív, idegbeteg roncs vagy. Tényleg keress fel egy pszichológust/pszichiátert.
2022. nov. 2. 19:29
 52/57 A kérdező kommentje:
51; mondom, nem te fogsz nekem adni tanácsot a szülőségről a Gyermekmetes övezet pedofil csoportból.
2022. nov. 2. 20:01
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

#52 Ha lenne eszed azt tanácsolnám, hogy olvasd vissza a hozzászólásod és ne szülj gyereket, kérlek!

Így, hogy nincs eszed, azt kérem, hogy ne szülj gyereket, kérlek!

2022. nov. 2. 20:50
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Mivel most a kormánypropaganda szemében erény minnél több kölköt elleni azok a szülők akik csak a gyereket tudják felmutatni az egész nyamvadt életükből, az egójuk megnőtt és elpofátlanodtak. Olyan szinten undorító mikor ezek kivételezést, különb elbánást, adómentességet várnak el csak azért mert szaporodtak, mint minden egyéb ösztönlény. Szaporodni bárki tud, nevelni már nem és a gond itt van.

Számtalan példát tudnék felhozni ahol a pár már megbánta a gyermekvállalást, de ilyet ma kimondani halálos bűn ebben a képmutató, szemellenzős társadalomban.

Ettől függetlenül a normális szülőkkel - akik nem csak a gyereküket tudják felmutatni az életükből, emiatt nyugodtabbak és nincs kisebbségi komplexusuk - semmi baj, sőt örülnék ha inkább belőlük lenne több.

2022. nov. 2. 20:53
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

😂😂🤡🤡 <-- en ennyit tudok reagálni már a kerdezore.

Szerintem te alapvetően nem vagy tisztában a fogalmakkal. Az hogy gyűlölni valamit nem egyenlő azzal hogy nem szülök egy olyan országban ahol nem sok értelme van azért hogy szegények jövőkép nélkül szar körülmények között nőjenek fel, és huszonévesen ugyanúgy azzal töltsük a mindennapjaikat mint én hogy vajon hogy lesz ebben az országban egzisztenciát még amellett is hogy mester diplomám van...

Én IDE biztos hogy nem fogok szülni ahol majd ha esetleg lesz nyugdíjam 70 évesen lassan, akkor majd abból a 20000 Ft ból veszek magamnak kenyeret meg parizert.

Na szerintem az az igazi otthon ülés, amikor ennyi az életed hogy megveszed magadnak a kaját meg esetleg bekapcsolod a tévét és ennyi, A gyereked meg nyilván nem lesz ott akkor se amikor 50 éves vagy mert halálra kell dolgoznia magát ahhoz hogy bármit is elérjen de még azt sem elég.

Én szeretnék családot de nem azért hogy majd nekem jó legyen a nyugdíj az egyáltalán nem életcél, az nem boldog élet hogy kielégített az alap szükségleteidet az azt vegetálás nak hívjuk, ami NEKED a célod, kedves kérdező. Elítélsz mindent ami a Maslow-piramis legalsó szintjétől feljebb van mert nem ismered a fogalmait és hogyan És miért is működik úgy ahogy az a bizonyos piramis.

És igen, olvasd vissza a kommenteket ugyanis az egyetlen gyerek gyűlölő aki ebben a fórumban van, az te vagy, kedves :)

2022. nov. 3. 10:17
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezö elhitte a nemzeti propagandát. Attól lesz jó ha sok a rászoruló tanulatlan melós. Öket könnyebb visszavezetni a szocializmus adta szép élethez.

Kérdezö, engem az érdekelne, hogy neked valóban az van a fejedben, hogy azért csinálsz gyerekeket, hogy dolgozhassanak a te nyugdíjadért? Ez az ami gyerekellenes. A nyugdíjadról magadnak kellene gondoskodnod, emellett a gyerekeidnek a lehetö legjobbat nyújtani.

Normál esetben az csinál gyereket, aki valamilyen jövöt tud neki biztosítani, ami jobb mint a sajátja, ellentétben veled, aki simán befeküdnél a melósgyár szülösorára, hogy legyen aki öreg korodban ellát.

Annak van nyugdíja aki kitermeli élete során egy olyan helyen, ahol vissza is kapja, és magyarország jelenleg nem az a hely.

2022. nov. 4. 07:49
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nagyon jól összefoglalta.
2022. nov. 4. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!