Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyerekellenesek! Mit gondoltok...

Gyerekellenesek! Mit gondoltok, miből lesz nyugdíjatok?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akik gyermekvállalás-ellenesek, vagy úgy vannak vele, hogy "túlszüljük a bolygót". Mit gondoltok, miből lesz nyugdíjatok, amiért annyira szidjátok a mindenkori kormányt, hogy nem ad?

2022. okt. 31. 01:49
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
97%

#30 De sarkítva látsz te mindent. Az, hogy nekem fontos a karrier és az anyagi biztonság, nem jelenti azt, hogy lélektelen vagyok. Az általam elért edeményeket nem csak egy saját gyerekkel lehet ám megosztani, de látom, te még mindig nem látsz túl azon, hogy család = gyerek. Vannak szüleim, van testvérem, unokatesóim, nekik gyerekeik, ők is a családom részei. Az, hogy nekem ilyen jól megy a szekér nekik is jó, mert bármikor számíthatnak az anyagi segítségemre, támogatásomra - ahogy már nem egyszer meg is tették.

"Lehet értelmesen tervezni 2-3 gyerekre" - de minek, ha én nem vágyom saját gyerekre? Minek?! És akkor áruld már el, hogy neked ez miért fáj annyira, hogy vannak emberek, akik nem akarnak saját gyereket? Miért kell mindenáron degradálni meg minden sz.rnak elmondani?

"Nagyon gyér életcél az, hogy ne kelljen dolgoznod" - már miért lenne? Rengeteg más, hasznos dologgal lehet foglalkozni a mókuskeréken kívül. Sokkal inkább gyér az, hogy te a gürcölésben és a gyerekszülésben látod az emberek egyetlen, lehetséges életcélját. Inkább neked kell magadbaszállnod és tágítani a világnézeted, mert iszonyú egysíkúan gondolkodsz és beszűkülten látod a világot.

2022. okt. 31. 12:08
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
30) nem gyűlölködöm és nem vagyok gyerekellenes sem.neked téveszméid vannak,mondhatni beteg vagy.
2022. okt. 31. 14:11
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
30 as komment totál elborult meglátást sejtet. Azt hiszi hogy márpedig ő bizony jobban tudja hogy a másik embernek mi a jó...
2022. okt. 31. 14:34
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Az miért gyerekellenes aki nem akar kölyköket szülni a semmire? A CSOK, Babaváró legvarak ezek nem tükrözik egy csalad tényleges megélhetését. Többek közt az én adomból fizetik. Ertem en hogy most ez a trendi, hogy csak azért mert valaki tud 4-5 gyereket csinálni ne keljen adót fizetnie csak amiatt mert szaporodnak mint a nyulak. De azokat a gyereket nevelni is kéne.
2022. okt. 31. 15:49
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,de nekünk más az élet értelme.

Rengetegen bánják meg a gyerekvállalást,csak nem merik beismerni.

De ha szeretnék,ilyen országba nem vállalnék,hogy Döbrögik cselédje legyen!

2022. okt. 31. 16:20
 36/57 anonim ***** válasza:
100%
Abból biztos nem lesz (nyugdíj), hogy a semmire szült és később automatikusan munkanélkülivé tömegesen vált embereket a még munkavégzés kegyében részesülők tovább emelt közterheikből tartják egyik napról a másikra lélegeztető gépen.
2022. okt. 31. 21:17
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Így se, úgy se lesz már nyugdíj, mire én nyugdíjas lennék. 35 éves vagyok, és semmiképpen nem szülnék ebbe az országba, mert itt nem lenne jövője annak a gyereknek. Nekünk sincs, így jövő év tavaszán külföldre költözünk, már 15 éve ezt kellett volna tenni, elpazarolt évek voltak itt, semmire sem jutottunk.
2022. nov. 1. 08:29
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

34-es. Továbbra sem értek egyet azzal hogy mindenki eljen 4-5 kölyköt olyan pénzre amit részben az én adombol hoztak létre, ami mögött nincs tényleges bevétel csak állami pénz. Sajnos ismerőseim közt jó páran vesznek fel CSOK-ot és Babavárót olyan akikre egy macskát nem bíznék nem hogy gyereket.

Én legalább tudok valamennyit adni a szüleimnek pénzt, nem megy el minden pénzem gyerekekre. Holott én imádom a gyerekeket. Nővéremnek van 4 gyereke és az ő példáján latom hogy mennyire macerás. Amugy is melegként nem fogadhatok örökbe gyereket. Ez fel sem merült nálam mert előbb normális párkapcsolat kellene. És max akkor ha már évek óta együtt vagyunk.

2022. nov. 1. 09:21
 39/57 anonim ***** válasza:
73%
#33 Ez igaz minden jobboldalira.
2022. nov. 1. 14:04
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

Az államra bízni az időskori megélhetést butaság.

Rengeteg embert 4 órára,minimálbérre jelent be a munkaadó,ő közben dőzsöl.

Mégsem érdekel ez senkit.

A munkavállalónak ez max annyit jelent,hogy ad enni a gyerekének.

Tehát feléli az időskorát,hogy más dőzsöljön.

Ezért nem jó ez a rendszer,csak az ostobák dőlnek be .

2022. nov. 1. 17:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!