Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért gondolják,...

A fideszesek miért gondolják, hogy a liberálisok baloldaliak?

Figyelt kérdés
Liberálisként számomra ez felfoghatatlan. Ki nem állhatom a baloldaliságot, sőt, számomra a kormány is túlságosan baloldalinak, majdhogynem kommunistának tűnik. Inkább kezet foghatnának az MSZP-vel vagy a DK-val, miért mindannyian kommunisták. Miért nem vallják be?

2022. okt. 30. 05:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

10 Igen,mert jó társaság vagyok,tudom neked nem erősséged a gondolkozás.

Csak a szítkozodás,mert ostoba vagy fiam.

Itt bebízonyítom mi a liberalizmus lényege,hogy az ilyen primitív gazemberek mint a 10es ne kötöszködjenek büntetlenül.

Amikor én sértéssel válaszolok a sértésre az jogos önvédelem.

Erről szól a liberalizmus,nem engedjük hogy a nállunk alacsonyabb életformák,még ha milliószámra nyüzsögnek is mint a sajtféreg,felemészék a nálluknál magasabb élőlényeket.

Az ilyen paraziták szipoloyzzák a társadalom nagyjait,nagy ember lehet bárki.Ezek szemmel nem látható dolgok.De akin parazita él az tudja,hogy baj van.

Kedves Testvéreim,ne sajnáljátok lesózni a piócákat.

Ha elszaporodnak önmaguknban ugyis meghalnak,mert nem életképesek.

2022. okt. 30. 10:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

[ma 10:45]: "(...) jó társaság vagyok (...)"

- Saját magát mindenki jó társaságnak tartja. De tudod, van az a vicc, hogy mondja a vő az anyósának, hogy: "Mama, ne beszéljen annyit magában, mert utána nem fogja tudni, kitől hallotta azt a sok hülyeséget!"

2022. okt. 30. 10:57
 13/19 anonim ***** válasza:
#11 bizonyára "szuperinteigens" vagy, csak a magyar helyesírás szabályait még nehezedre esik alkalmazni. Sok diplomád lehet xd
2022. okt. 30. 11:07
 14/19 Alex Fly ***** válasza:
0%
A fidesz számára mindenki más baloldalnak számít. Végül is van benne valami: a politikai palettán a szélsőjobbtól minden más csak balra helyezkedhet el...
2022. okt. 30. 13:55
 15/19 anonim ***** válasza:
A fidesz nem szélsőjobb,az a mihazánk
2022. okt. 30. 14:28
 16/19 Alex Fly ***** válasza:
@16: a mihasznák is az. A fidesz radikálisabb szárnya -csak azért van, hogy a fidesznek legyen kire mutogatnia, akik még tőlük is jobbra állnak...
2022. okt. 30. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
#14 Elárulom, hogy nem. Egyébként ha ennyire ostoba vagy, akkor legalább ne terjeszd. Én is minden jót kívánok neked.
2022. okt. 30. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert azok
2022. okt. 31. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért mert mosogató lé van az agyuk helyén
2022. okt. 31. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!