Liberálisok és baloldaliak, nektek mik a kulturális gyökeretek?
Ugyanabban az országban élnek a liberálisok és a magukat kereszténynek és konzervatívnak hazudó bolsevikok is, vagyis ugyanazokkal a kultúrális gyökerekkel rendelkeznek.
Aki a vallásos neveltetését keresztény gyökereit hozza elő az jellemzően hazudik, mert az ősei párttaggyűlésre jártak, amikor az MSZMP még közel eegymilliós taglétszámú volt.
Dehogynem, csak a kereszténység kényszeres erőltetését nem szeretjük.
Kik erőltetik?
Egyfolytában a homo- és xenofóbiások hozzák elő a témát itt is.
Én azt nem szeretem, ha pl a melegek ellen a vallás a kifogás. Mert hogy azt a keresztény vallás tiltja. Akik ezekre hivatkoznak, gondolom ugyanúgy éltek szexuális életet házasság előtt, amit ugyanúgy tilt a vallás. Ha valaki nagy keresztény, akkor gondolom evangélium fejből megy, a tízparancsolat követve van, a hét szentség is.
Én liberális vagyok, nem tudom miért nem kéne szeretnem és elfogadnom egy lányt azért mert ő lányt szeret, vagy azért kéne elítélni mást mert más a prófétája. - Mert ugye a hihetetlen nagy magyarok nem tudják, hogy Jézus az iszlámban is ott van.
Én tényleg, szívesen vitazom bárkivel, kulturált keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!