Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok és baloldaliak,...

Liberálisok és baloldaliak, nektek mik a kulturális gyökeretek?

Figyelt kérdés

2022. aug. 26. 08:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanabban az országban élnek a liberálisok és a magukat kereszténynek és konzervatívnak hazudó bolsevikok is, vagyis ugyanazokkal a kultúrális gyökerekkel rendelkeznek.

Aki a vallásos neveltetését keresztény gyökereit hozza elő az jellemzően hazudik, mert az ősei párttaggyűlésre jártak, amikor az MSZMP még közel eegymilliós taglétszámú volt.

2022. aug. 26. 08:28
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Röhögni fogsz, ugyan az, mint nektek. Csak mi képesek vagyunk elfogadni azt, hogy ha valakinek más kulturális gyökerei vannak, azt nem kell kiirtani.
2022. aug. 26. 08:29
 3/21 anonim ***** válasza:
13%
2: Csak pont a keresztényeket nem tudjátok elfogadni :)
2022. aug. 26. 08:31
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Dehogynem, csak a kereszténység kényszeres erőltetését nem szeretjük.

2022. aug. 26. 08:32
 5/21 A kérdező kommentje:
4: Milyen formában érint téged az erőltetés? Délben harangoznak?
2022. aug. 26. 08:34
 6/21 anonim ***** válasza:
27%
4: Az lmbtq-t meg a blm-t sokkal jobban erőltetik. De az nem zavar gondolom :D
2022. aug. 26. 08:35
 7/21 anonim ***** válasza:
74%

Kik erőltetik?

Egyfolytában a homo- és xenofóbiások hozzák elő a témát itt is.

2022. aug. 26. 08:38
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
#5 kötelező hittan az iskolában a gyereknek. Hivatalosan ugyan erkölcstannak hívják de ugyan az a pap tartja amelyik a hittant és kb ugyan az az anyag. Ez lehet, nagyobb városokban másként van de nálunk így. És ezt, igenis erőltetésnek érzem.
2022. aug. 26. 08:39
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem szeretem, ha pl a melegek ellen a vallás a kifogás. Mert hogy azt a keresztény vallás tiltja. Akik ezekre hivatkoznak, gondolom ugyanúgy éltek szexuális életet házasság előtt, amit ugyanúgy tilt a vallás. Ha valaki nagy keresztény, akkor gondolom evangélium fejből megy, a tízparancsolat követve van, a hét szentség is.

Én liberális vagyok, nem tudom miért nem kéne szeretnem és elfogadnom egy lányt azért mert ő lányt szeret, vagy azért kéne elítélni mást mert más a prófétája. - Mert ugye a hihetetlen nagy magyarok nem tudják, hogy Jézus az iszlámban is ott van.

Én tényleg, szívesen vitazom bárkivel, kulturált keretek között.

2022. aug. 26. 08:41
 10/21 A kérdező kommentje:
8: Különleges helyen lakhatsz, máshol ez nem így van.
2022. aug. 26. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!