Dr. Schiffer András Úr miért nem alapít egy pártot olyan igényes baloldaliaknak és liberálisoknak, akik nem hajlandóak részt venni az ellenzéki összeröffenésben?
Az egyenes gerincről azért nem tipikusan ő ugrik be, aki nyilvánosan "kiszállt" a pártpolitizálásból, aztán mégis folyton megnyilvánul ilyen kérdésekben úgy, hogy közben nyelvcsapásokat tesz hol az egyik, hol meg a másik térfél részére. Másrészt a pártja vele együtt is súlytalan volt, most még inkább az. Mondjuk aki ilyen Jávor meg Karácsony meg Szabó Tímea-félékkel van egy pártban, az ugye nem gondolja, hogy nevezettek akkoriban még nem voltak ilyenek... Mindenki utólag világosodik meg...
Érdekes módon a kormánymédia is sztárolja, a Mandiner olvasói kifejezetten kedvelik, a PestiSrácok-on már nem annyira. Saját baloldaláról sokan árulónak tekintik, nem értem, miért, miközben ő maga kifejezetten balos.
Olyan hiteles, mint a többi.
Ebből az emberből én is hasonlót néznék ki, de már évek óta.
Nem tudom, miért nem lép, de képes lenne rá a stílusával.
Ez a Schiffer ugyanolyan áruló senki mint a Jobbikból (majd később a Mi Hazánkból) az a rossz-életű gerinctelen, Volner!
Egyikre sincs semmi szükség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!