Az, hogy milyen nemű vagyok, bemondás alapján kellene
eldőljön?
Figyelt kérdés
Állítólag nem csak transzok vannak ma már, hanem "nembináris" emberek is, akik egyik nemhez sem tartoznak (hogy a férfin és nőn kívül mi van, azt ne tőlem kérdezzétek).
Kérdésem, mivel Magyarország egy erősen fasiszta állam, így kellene-e lobbizni annak érdekében, hogy születés után ne anyakönyvezzék a gyereket férfinek vagy nőnek, hanem várják meg, amíg felnő és majd megmondja ő, milyen nemű?
Most mire gondolsz? Ha transznemű vagy akkor azt a pszichiáter fogja megállapítani. Bár én nem sok emberrel találkoztam, aki brahiból más neműnke vallotta volna magát. Ezzel a jelenséggel csak a skizofrén retardjobberek lázálmaiban találkozom. A többiek egy nagy kereszttel küzdő emberek, akik szeretnének elviselhetőbb életet élni.
2022. okt. 29. 20:04
12/39 anonim válasza:
Mit nem értesz a kérdésben?
Kell anyakönyvezni férfinek vagy nőnek valakit vagy a későbbi járulékos traumák elkerülése érdekében majd ő később elődönti milyen nemű..
Ez a kérdés.
2022. okt. 29. 20:29
13/39 anonim válasza:
20:04: én tényleg baloldali liberálisnak tartom magam, de ezekkel az emberekkel nem tudok mit kezdeni. Nem műtét kell nekik, hanem komoly pszichiátriai kezelés, mivel ez elsősorban pszichiátriai probléma, és nem más.
2022. okt. 29. 21:15
14/39 anonim válasza:
Xdddd 11 a transzneműséget tényleg a pszichiáter állapítja meg? Véletlenül sem az, hogy benyúlsz egy fullos csaj bugyijába, és olyat találsz, amilyet nem kéne?? Leestem az ágyról a röhögéstől bāzmeg😅😅
2022. okt. 29. 21:33
15/39 anonim válasza:
"20:04: én tényleg baloldali liberálisnak tartom magam, de ezekkel az emberekkel nem tudok mit kezdeni. Nem műtét kell nekik, hanem komoly pszichiátriai kezelés, mivel ez elsősorban pszichiátriai probléma, és nem más."
Nem fogsz ezzel velük dűlőre jutni mert már rég be van nekik magyarázva hogy ez nem is betegség innentől sakk matt.
Jössz itt a hülye kezeléseiddel mire ők majd benyögik neked higy "de ember én nem is vagyok beteg.. Miről beszélsz akkor?"
Szóval ezen a szinten ezt nem lehet megoldani mert teljesen más valóságban él mindenki.
2022. okt. 29. 21:34
16/39 anonim válasza:
#13 Ok. MIlyen kezelést ismersz, ami használ? Mert jelenlegi tudásunk szerint a nemátalakító műtét a leghatékonyabb kezelés. A jó hír pedig az, hogy neked semmit sem kell kezdened velük, csak meghagyni nekik al ehetőséget, hogy éljenek ezzel a kezelési móddal.
2022. okt. 29. 21:37
17/39 anonim válasza:
#15 Akkor tőled is kérdezem, hogym ilyen kezelést ismersz, ami tényleg hatékony és segít.
2022. okt. 29. 21:38
18/39 anonim válasza:
#14 Nem tudom mi olyan vicces. A bugyis kommentedet pedig őszintén szólva nem értem.
2022. okt. 29. 21:39
19/39 anonim válasza:
#12 Meg lehet oldani, hogy a személyijében már az új, külsejének megfelelő neme legyen, de legyen papíron nyoma annak, hogy férfiként született, illetve az egészségügyi adatbázisokban is szerepelhet ez, ahol fontos lehet. ugyanúgy ahogyan nevet is lehet változtatni, de attól még jogi okokból kifolyólag az állam tud róla, hogy neked mi volt a születési neved.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!