Támogatnád az azonos nemű párok örökbefogadását?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 12:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1/68 anonim válasza:
Nem akarok homoszexuális párokat örökbe fogadni.
2/68 A kérdező kommentje:
Jó, kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de szerintem egyértelmű mit szerettem volna kérdezni. :)
2022. aug. 26. 12:53
3/68 anonim válasza:
Igen. Sokkal kevesebn intézeti gyerek lenne7
5/68 anonim válasza:
Igen, mert szerintem sokkal nagyobb szeretetben tudnának felnőni az érintett gyerekek, mint az erre kijelölt intézményekben. Ehhez az is jó lenne, ha nem arra nevelnék a lakosságot, hogy minél inkább utáljanak mindenkit, aki egy kicsit is eltér a megszokottól. (Ez szokott lenni a leggyakrabban érv, hogy szekálni fogják a gyereket, de az már fel sem merül, hogy nem az örökbefogadással van a gond, hanem a szekálóval.)
6/68 anonim válasza:
Nem. Milyen értékrendet fog átadni az a pár a gyereknek? Például hogy tudná Istenhitre és vallásos életre nevelni őt, miközben a Biblia szerint bűnösök?
7/68 anonim válasza:
5
nem mindenkit utálunk csak azokat akik tönkre akarják tenni a gyerekeink jövőjét
8/68 anonim válasza:
Nem. 6-7 éves várólisták vannak. Az a kevés örökbefogadható gyerek kerüljön a lehető legideálisabb helyre.
Nem minden intézetis gyerek örökbefogadható.
És gondolom, a homoszexuális párok se a 10-12 éves balhés gyerekekért állnak sorba.
9/68 anonim válasza:
Magyarországon nem, mert itt a homofób emberek tönkretennék szerencsétlen gyerekek életét. Minden civilizált országban igen.
10/68 anonim válasza:
Ha normális emberek élnének magyarországon és nem ilyen álkeresztény fideszesek, akkor igen.
Egy egynemű pár gyereke sokkal kevesebb traumát szenvedne el mint egy olyan gyerek akit árvaházban megerőszakolnak, aztán mire kikerül onnan prostituált vagy drogos lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!