Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az azonos nemű...

Támogatnád az azonos nemű párok örökbefogadását?

Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 12:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
77%
Arra nem gondoltok, hogy azok a meleg párok akik örökbe szeretnének fogadni, azok is heteró apa+anya alkotta családban nőttek fel nagyrészt? Én is egy három-generációs nagycsaládban nőttem fel, együtt éltek velünk az anyai nagyszüleim, szüleim, 3 bátyám és én. Vallásos neveltetést is kaptam, mert lengyel állampolgárságú apám római katolikus hitét kaptam, emellett ajándéknak tartom, hogy legalább 4 kultúrát is magaménak mondhatok, lengyel-magyar mellett oroszt és litvánt is. Ha lesz gyermekem biztos azokat az értékeket fogom átadni, amit én is kaptam, idősekkel szembeni tiszteletet és szeretetet, a természet és kert szeretetét, amit nagyapámtól is kaptam, környezetvédelmi értékek, jó zenei iránti rajongás, pl Janis Joplin, Elton John, George Michael, és még jó pár klasszikus...
2022. aug. 26. 18:22
 32/68 anonim ***** válasza:
95%
Nem mi gyűlölködünk, és elfogadjuk a vallàsszabadsàgot, csak nem akarjuk hogy a ieresztények és főleg a katolikusok olyan àllami dolgokba szoljanak bele, mint a meleghàzassàg, abortusz, prostitùciò. Tudod ez az àllam és egyhàz elvàlasztàsànak elve. Én megértem ha egy katilikus nem jàr prostihoz, de ne akarja ezt ateista liberàlis tàrsaitòl
2022. aug. 26. 18:24
 33/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még a katolikusok is járnak prostikhoz....
2022. aug. 26. 18:35
 34/68 anonim ***** válasza:
0%
ELTEhallgató megint meséli az életét (18:22)
2022. aug. 26. 19:11
 35/68 anonim ***** válasza:
90%

Igen és 34-es? De még sorolhatnám a meleg, leszbikus, biszex, transz ismerőseim életét is, annak bizonyításaként, hogy igen is normálisnak mondott heteró családból is kikerülhetnek ugyanilyen emberek mint én, vagyis nem neveltetési, média-fogyasztási szokások, és nem megrontás, sőt nem is démon hatására alakul ki valakiben, hogy más... Ez pont olyan mint a balkezesség.... vagy annak születik az ember vagy nem..... de megakarsz változtatni egy balkezest annak is százezer egyéb problémája lesz abból... ugyanúgy mintha egy melegtől akarnád megtiltani, hogy tájékozódjon kamaszként...

Ugyanúgy azt is elmondhatom, hogy például azok az Egyesült Államokbeli republikánus fehér-heteró-keresztény családokban nevelkedő gyermekek is, akiktől mindenfajta tudományos oktatást megvonnak, és csak azt tanítják, hogy 6 alatt keletkezett a föld, meg az evolúciós-fejlődés is egy Darwin fantáziáján alapszik, és ahol szexuális felvilágosítás se létezik, sőt most már az Abortuszt is betiltják ezen volt konföderációs ma Bibliás államoknak hívott déli államokban, nos ott például pont emiatt nő meg a korai tini terhességek száma, vagy az, hogy korán elkapnak védekezés nélküli szex miatt, nem tudván, hogy nem kívánt terhesség mellett nemi betegségeket is elkaphat.... és drága kormányunk tevékenysége is ide vezet... Hála Istennek, hogy én felelősebb életét élek melegként, és mondjuk én még így heteró férfi és nő társaimon is segítettem, mikor felém fordultak nemi betegséggel kapcsolatos kérdéseikkel, és én tudtam, hogy hová kell menniük... ha szűrésre akartak menni... a kormány meg erről is mint oly sok mindenről prűden kussol...

2022. aug. 28. 11:15
 36/68 anonim ***** válasza:
4%

Nem!

Szerintem simán rá lehet nevelni egy gyereket a devianciára és a meleg pároknak pontosan ez a célja. Ha egy gyerek ezt látja kicsi korától, hogy ez teljesen ok, szabadosan viselkednek előtte, ilyenek a barátok, ismereősök is, nagy eséllyel ő is deviáns lesz.

A melegeknek a természetes utánpótlása kevés, így szeretnék biztosítani maguknak a következő generációt. Nem akarják a véletlenre bízni, hogy ki melegedik be es ki nem. Ki is próbálnák a gyereket, ha lenne rá lehetőség, miután már benevelték. Ha nem is minden meleg pár, egytől egyig, de a 90%-uk biztos, hogy ezt csinálná véleményem szerint. Ráadásul a meleg nagyrésze pedofil, pederaszta is. Nagyon vonzódnak a fiatalabb fiúkhoz. Amikor még lehetett erről nyiltan írni, akkor egy riportkönyveben egy rendőr ezt elmondta, volt neves újságíró, operaénekes stb, a vadászterület, a zsáner, a módszer, minden el volt mondva akkoriban, ami azóta sem változott. Mindezek az én álláspontomat támasztják alá, még ha lmbtq szervezetek nyilván tagadják is ezt. Most ismerje el nyiltan? 😃

Ezért nem támogatom ezt.

Lepontozás on!

2022. aug. 28. 13:06
 37/68 anonim ***** válasza:
93%
Hogy lehet az, hogy én például olyan család sarjaként, aki egy vidéki kisvárosban nevelkedett fel, és ahol üknagyapám is orosz ortodox papja, dédnagyapám református lelkész, és nagyapám aki hadifogság utánig is egy ideig kántor-tanító volt és apám lengyel volt és pont az idő tájt házasodott meg ami után 3 évvel II. János Pál Pápa néven lett a Római Katolikus egyház feje egy lengyel származású érsekből, és én pont egy három-generációs (anyai nagyszülők, szülők) nagycsaládban (ahol volt 3 idősebb fivérem) születtem meg, ugyanazt a mintát kaptuk, és én mégis melegnek érzem magam mióta eszemet tudom, ha bár 10 évesen hallottam azt a szót, hogy b*zi, és csak lassacskán definiáltam magam annak, míg a bátyáim heteroszexuálisok, és családban sincs, se magyar, se lengyel ágon más meleg.... magyarázd már el kérlek, és egészen 21 éves koromig más meleggel nem igazán találkoztam, leszámítva egy rövid kamaszkori kaland próbálgatást... ami után megpróbáltam egy lánnyal járni 2 éven keresztül sikertelenül, ugyanis végig azt éreztem, hogy átverem azt a lányt akit hittanon ismertem meg....
2022. aug. 28. 13:18
 38/68 anonim ***** válasza:
93%

36-os hogy érzed magad ezektől a daloktól meg videóklipektől, úgy érzed, hogy kezd megváltozni a szexuális orientációd?

George Michael Outside: https://www.youtube.com/watch?v=gwZAYdHcDtU

Divine You think you are a man:

https://www.youtube.com/watch?v=063RGou-P_8

Hozier Take me to church:

https://www.youtube.com/watch?v=PVjiKRfKpPI

Kocsit Tibor El nem mondott szó:

https://www.youtube.com/watch?v=IF7SfdGRces

Bery Szeress újra:

https://www.youtube.com/watch?v=UnBVI_ssJ5E

Dana International Diva:

https://www.youtube.com/watch?v=7w6MRuhZsrE

2022. aug. 28. 13:30
 39/68 anonim ***** válasza:
25%

38-as nem hallgotok ilyesmit. De érdekes, hogy párhuzamot látsz aközött, hogy valaki meghallgat egy zenét, vagy pici gyerkkorától lát férfiakat adott esetben azok barátait is csókolózni enyelegni napi szinten😃.

Na ez a baj veletek, nem vagytok ti elég felkészültek egy ilyen vita lefolytatásához. És akkor még finoman fogalmaztam. Az elte hallgató nem is érti, mit írtam, pont az ellenkezőjére válaszol😂.

36#

2022. aug. 28. 13:53
 40/68 anonim ***** válasza:
76%
39-es Érdekes a szüleim tényleg sokat turbékoltak egymással, értsd ez alatt, ágyneműt együtt húzták fel, az apukám és anyukám, pont mint egy lengyel videoklipben és mikor közel kerültek egymáshoz megpuszilták egymást, de apámról is az-az emlékképem van utolsó napjaiból, még ami előtt agyvérzése előtti napon volt, hogy épp én tévéztem a szobájukban, és voltam vagy 15 éves, és például hámozta az almát a kinyitott kanapé végén, és szokása szerint pucolta az almát, darabokra vágta, és egyiket anyám szájába adta, és megpuszilták egymást és azt mondtam nekik pozitívan, hogy de szép vagytok, ennek ellenére az ilyen idilli látvány ellenére, sose éreztem magam heterónak...
2022. aug. 28. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!