Ezt a képet látva lehet állítani, hogy egy gyerek nem lesz meleg attól, hogy azonos nemű meleg pár "szülei" vannak?
2021. aug. 28. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Egy gyerek nem lesz attól meleg, hogy a szülei azonos nemű melegek.
Nem biztos, hogy meleg lesz, de nagyobb az esély rá.
Igen, jó eséllyel lesz meleg az ilyen gyerek.
81 szavazat
1/32 steven95 válasza:
Az apjának adott puszit, te perverz.
2/32 anonim válasza:
Erre egyértelmű kutatási eredmények vannak, nem szavazás kérdése, a második válasz a helyes.
3/32 A kérdező kommentje:
1. Nem tudod, hogy az apja vagy sem.
2. A meleg apjának.
2021. aug. 28. 21:37
4/32 steven95 válasza:
Bocs, akkor azt sem tudod, hogy meleg a férfi vagy sem.
5/32 A kérdező kommentje:
Tudom, hiszen a pride-on vannak, és ott a másik férfi nyakában a kisgyerek.
De látom te csak játszod a hülyét, hogy a kellemetlen kérdésről eltereld a témát.
2021. aug. 28. 21:44
7/32 steven95 válasza:
Tehát... inkább nem az apja, de meleg vagy az apja ÉS meleg? De a lényeg, hogy csókolóztak, hisz az sem látszik, hogy a nyelvét a szájában tartja-e, inkább átdugta?
Képzeld a pridon nem mindenki meleg :) WOW.
Kellemetlen? Mi, hogy anyád kiskorodban téged is szájon puszilt és most fusztrációid vannak, amit így élsz ki? Ezért sajnállak.
8/32 steven95 válasza:
Ugyan kérlek, találtad? Mióta ott csücsül a HDD-den titkosított mappában..
9/32 anonim válasza:
Anyai nagyszüleimmel és szüleimmel éltem nőttem fel, vérszerinti gyermek vagyok, 4. gyermek a családban, aztán hiába kaptam apai-anyai heteroszexális mintát, mind tőlük, mind a nagyszüleimtől, és 100%-ban csak heteroszexuálisokat láttam a környezetemben egészen 21 éves koromig, mégis azt éreztem, hogy meleg vagyok...
10/32 A kérdező kommentje:
8: persze ilyen is van, nem a szülői minta a befolyásoló.
De a kérdés az volt, hogy a kép alapján lehet-e az.
2021. aug. 28. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!