Ezt a képet látva lehet állítani, hogy egy gyerek nem lesz meleg attól, hogy azonos nemű meleg pár "szülei" vannak?
2021. aug. 28. 21:34
11/32 A kérdező kommentje:
*nem csak a szülői minta
2021. aug. 28. 21:49
12/32 A kérdező kommentje:
8: nem kell titkosított mappa, elég egy keresés, teli van veletek a net:
2021. aug. 28. 21:52
13/32 steven95 válasza:
14/32 anonim válasza:
Nem azért lettem meleg mert 14 évesen a fiúk klubbolt néztem, hanem néztem, mert meleg vagyok...
Nem azért lettem meleg Allens Ginsberget meg Rimbaudot olvastam, hanem mert melegként olyan szerzőket kerestem, akik hozzám hasonlóak.
Nem azért hallgattam Placebot, meg Rufus Wainwrightot mert miattuk lettem meleg, hanem azért hallgattam mert meleg vagyok és nekem szóló dalok voltak... így érted?
15/32 anonim válasza:
Nem oda adta a smacit, még nem meleg
16/32 anonim válasza:
Heteró szülők is szájon puszilják néha a gyereküket, az lehet, hogy mégis meleg lesz.
Semmi összefüggés nincs.
17/32 steven95 válasza:
Huh, a trollsereg ki lett vezéNYELVe...:D
18/32 A kérdező kommentje:
17: a nevetséges álláspontodat leszavazzák = trollhadsereg?
2021. aug. 28. 23:07
19/32 steven95 válasza:
Igazad van. Inkább csodálkoztam egyet, hogy félperc alatt, hogy lett minden kérdésre öt dislike. Ritkán látok.
Az nevetséges, hogy te kevésbé tartod magadat nevetségesnek.
20/32 A kérdező kommentje:
A szavazás alapján örülhetnél magadnak és rájönnél, nincsen semmiféle trollhadsereg meg intolerancia, pusztán a te ostobaságod az, ami heterónak és melegnek egyaránt elviselhetetlen.
2021. aug. 28. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!