Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezt a képet látva lehet...

Ezt a képet látva lehet állítani, hogy egy gyerek nem lesz meleg attól, hogy azonos nemű meleg pár "szülei" vannak?

Figyelt kérdés

Tudva azt, hogy kutatások bizonyítják, hogy nincsen meleg gén.

[link]

2021. aug. 28. 21:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
19: Amúgy tipikusan a megfelelési kényszeres, önbizalomhiányos, csak a neten nagypofájó kis senkik azok, akik egy noname oldalon abban mérik az igazságot, hogy kire hány lájk érkezik.
2021. aug. 28. 23:18
 22/32 steven95 ***** válasza:
70%

Természetes, ezért ír ki minden homofób újabb és újabb kérdést hogy megerősítést nyerjen a véleménye. Ezért ír hozzá választ minden meleg seggnyaló, hogy megerősítést nyerjen az ellenvéleménye.

Amúgy, tetszik a cinizmusod amivel azt állítod, hogy te nem vagy főszereplője az általad leírtaknak. :)

2021. aug. 28. 23:21
 23/32 anonim ***** válasza:
29%
A melegek miért mindig velük azonos nemű gyereket akarnak maguknak?
2021. aug. 29. 10:16
 24/32 steven95 ***** válasza:
70%
#23 Valószínűleg azért, amiért több esetben is egy apuka fiút és egy anyuka lányt akar egy heteroszexuális kapcsolatban is. Több szülő szeretne olyan gyermeket, akivel a neme miatt azonosulhat. Nyilván, ha nem heteroszexuális, akkor ott történik egy kis törés az azonosulás vágyával. De nem a világ vége, hiszen vannak lányos apukák, nem kell ehhez meleg fiú.
2021. aug. 29. 10:41
 25/32 anonim ***** válasza:
67%
Ezt a cirkuszt...hény olyan családvan, ahol nincs apa , férfi minta, mert anyukát elhagyták, csak a nagymama van és anya, barátnők stb. Aztán ott vannak az ovónénik, elnőiesedett szakma, az ovi tele nőkkel...ezzel miért nincs baj? Aki nem érti: most meg lettek bélyegezve a melegek, mert elfogytak a migránsok, cigányokat megbélyegezni meg már , a választási voksaik miatt csakis, nem nyerő.Kellett valaki, itt lettek a melegek. De kedves propagandának beugróK: legyetek óvatosak, mert lehet majd ti következtek, azért mert ......és akkor jöttök rá, hogy milyen szar és ócska politika ez, jobb lenne valami pozitívért harcolni és nem egy másik valaki ellen.
2021. aug. 30. 10:57
 26/32 anonim ***** válasza:
3%

Miert utolsó téged ez nem undorít?

En pont lesz@rom azt, hogy mit mond a kormány soha életemben nem voltam Fideszes de ezek a dolgok kiakasztanak. Hogy miért? Mert nem normális, undorító, taszító. A pride pont azért van, hogy a feltűnési viszketességgel rendelkező egyének kiéljék magukat. Én miért nem vonulhatok fel mert hetero vagyok? Mert a kutyát nem érdekli. Ne az pont a melegekre is igaz.

2021. aug. 30. 14:20
 27/32 anonim ***** válasza:
82%
Hány pride felvonuláson vettél részt? Ott vannak tök áltagos nagymamák, szülők, heteró tesók haverok is részt vesznek a pride felvonuláson, szolidaritást vállalva LMBTQI közösséghez tartozó gyerekeikkel, unokáikkal, tesstvéreikkel, barátaikkal. Így érted? Ezért is nőtt meg a pride felvonuláson lévő személyek száma...
2021. aug. 30. 14:29
 28/32 anonim ***** válasza:
78%

Persze, biztos van 1-2-10-20 személy a Prdieon, akik nem megfelelően viselkednek, de ez igaz bármilyen tömegrendezvényre. Az első képen meg csak a gyerek megpuszilta (vélhetően) az apját.

Kutatások azt igazolták, hogy nincs EGY olyan gén, amelyik ÖNMAGÁBAN befolyásolná a szexuális orientációt, hekyette ugyanaz a tanulmány igazolta, hogy sok gén együttes hatása okozza (a tanulmány annyit talált, ami nagyjából a kialakulás 8-24%-át magyarázza, de biztosan állítható, hogy van még rengeteg, amit nem fedeztek fel).

Úgyhogy nem, szerintem nem lesz nagyobb esélyyel meleg a gyerek, ha a szülei is melegek.

2021. aug. 30. 15:23
 29/32 anonim ***** válasza:
80%
25-ös: Téged miért undorít? Amúgy általában azokat "undorítja", akik látens melegek. Engem simán nem zavar. nem ölnek állatot, embert, nem ártanak senkinek. Engem, ha már egyszer így meg lettem szólítva, a kispöcsü vadászok undorítanak.
2021. aug. 30. 17:41
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi: előző hsz kiegészítése : a 25-ös vagyok, nem magamnak szántam :)
2021. aug. 30. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!