Ezt a képet látva lehet állítani, hogy egy gyerek nem lesz meleg attól, hogy azonos nemű meleg pár "szülei" vannak?
Természetes, ezért ír ki minden homofób újabb és újabb kérdést hogy megerősítést nyerjen a véleménye. Ezért ír hozzá választ minden meleg seggnyaló, hogy megerősítést nyerjen az ellenvéleménye.
Amúgy, tetszik a cinizmusod amivel azt állítod, hogy te nem vagy főszereplője az általad leírtaknak. :)
Miert utolsó téged ez nem undorít?
En pont lesz@rom azt, hogy mit mond a kormány soha életemben nem voltam Fideszes de ezek a dolgok kiakasztanak. Hogy miért? Mert nem normális, undorító, taszító. A pride pont azért van, hogy a feltűnési viszketességgel rendelkező egyének kiéljék magukat. Én miért nem vonulhatok fel mert hetero vagyok? Mert a kutyát nem érdekli. Ne az pont a melegekre is igaz.
Persze, biztos van 1-2-10-20 személy a Prdieon, akik nem megfelelően viselkednek, de ez igaz bármilyen tömegrendezvényre. Az első képen meg csak a gyerek megpuszilta (vélhetően) az apját.
Kutatások azt igazolták, hogy nincs EGY olyan gén, amelyik ÖNMAGÁBAN befolyásolná a szexuális orientációt, hekyette ugyanaz a tanulmány igazolta, hogy sok gén együttes hatása okozza (a tanulmány annyit talált, ami nagyjából a kialakulás 8-24%-át magyarázza, de biztosan állítható, hogy van még rengeteg, amit nem fedeztek fel).
Úgyhogy nem, szerintem nem lesz nagyobb esélyyel meleg a gyerek, ha a szülei is melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!