Támogatnád az azonos nemű párok örökbefogadását?
Egyébként homofób kommentelőnek üzenném, hogy csak azért mondom el a családom élettörténetét, de mondhatnám más meleg,leszbikus, transz, biszex ismerőseim történetét is, hogy többnyire ők is heteró apa anya alkotta családban születünk meg, és mégse hat ránk az adott minta, pedig még a tesóink is heterók nagy százalékban...
Az, meg, hogy pedofil vagyok kikérem magamnak, meg ezt az általánosítást is elvetem... ez legalább pont olyan érv, mint mikor az egyik lengyel keresztanyám azt mondta, hogy az a híres újságíró és újságot alapító közszereplő ugyanolyan bűnös mint a féltestvére, mert megölte a lengyel nagymamám bátyját, aki a honi hadseregben harcolt.
Amúgy tökre igaza van a kommentelőnek, hogy a melegek általában törtetőbbek, különösen ha nincs gyerek még, és mondjuk többet is fizetnek be így az állam kasszába adó formájában... nézd meg, hogy hány meleg vendéglátós, étteremtulajdonos, divattervező, művész van... és gondolkodj el ezen... de még konzervatívok között is találsz melegeket...
már pedig most már ez még bonyolultabb az által, hogy én nem fogadhatok örökbe... de egyébként is azt gondolom, hogy mivel a családban is van apai ágon egy nagynéni aki nem vált anyává, hanem vénlány maradt, meg volt egy nagybácsim is anyai ág felől, aki szintén gyermektelenül halt meg, ettől még nem nem néztük le, hanem velünk élt bizonyos okok miatt.... Nem fontos gyereket vállalnia mindenkinek, én is 31 vagyok, és úgy elgondolkodok, hogy vajon jó apa lennék-e vagy sem, függetlenül a melegségemtől. Például, hogy nem-e lennék türelmetlen-e vagy túl aggódós, vagy hogy milyen óvodába és Iskolába járatnám, kéttan nyelvű ovi, Montessori Óvoda, Waldorf intézménybe? Vagy hogy-hogy tudnám én őt megismertetni ősi dolgokkal, akár a magyar, akár a lengyel, akár az orosz vagy litván dolgokkal, vagy hogy hogyan tudnék jó apa lenni, hogy nagyrészét vele töltsem, és élvezzem, ahogy felfedezi a saját útját, és elindul majd kamaszként független útján..
Amúgy ha tegyük fel ha belementem volna a színjátékba 14-16 évesen és végig együtt maradok azzal a hittanos lánnyal, és gyerekünk lesz, akkor szerinted meddig tudtam volna elmaszkolni a valódi énemet?
"nem-e lennék türelmetlen-e"
helyesen
nem lennék-e türelmetlen
62-es Ő sose akartam kitűnni semmivel se, de mégis jó vagyok sok mindenben... mivel eléggé széles érdeklődési körben mozogtam, meg eléggé széles tevékenységet végeztem, és hihetetlenül gyorsan tanulok, most te rám akarod kivetíteni a saját incelségedet... de hát ez nem fog menni, tudod míg az osztálytársaim arról álmodoztak, hogy kül kisvárosi gyerekként, hogy ők milyen szakmát tanulnak, addig én komolyabb dolgok iránt érdeklődtem, és láss csodát, szakiskolából átmentem szakközépes osztályba érettségizni, aztán felsőfokú OKJ-re mentem, majd egyik egyetem, második szakma és végül az ELTE-n kötöttem ki, azt hiszem ez eléggé nagy ugrás, és hidd el a tanáraim nem puszira vettek fel a jelenlegi mesterszakomra... hanem a tudásom alapján, amihez kellett némi természettudományos alapismeret és társadalomtudományi ismeret....
Bár lehet nem vagyok gyakorlatias manus, de például szívesen főzök neked finom ételeket, amikhez nem nézek recepteket, hanem úgy szívvel dolgozok, jó néha puskázok, de tényleg nem nézem a mennyiséget... szóval valamelyest gyakorlatias vagyok...
Amúgy hidd el, sok témában tudnál velem beszélgetni, politika, közgazdaságtan, zenetörténet, művészettörténet, építészet, megújuló energiaforrások, földrajz, vallás, bulvár, irodalomtörténet, színház és mozi világ... fenntartható fejlődés, fokgazdálkodás, gombák világa... és lehet te nem is tudnál hozzá szólni, hanem szépen elhúznál csöndben...
:) :) :)
"sok témában tudnál velem beszélgetni,"
"nem-e lennék türelmetlen-e"
2 nappal ezelőtti hír. Ilyen és ehhez hasonló minden hónapra jut az országban. És még a melegek a pedofilok. 😂😂 Itt valakiknek nagyon le kellene szállniuk a földre, és nem a melegek azok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!