Ha én férfiként csak addig érzem magamat nőnek, amíg a női mosdóba bemegyek, akkor a gender tudomány szerint milyen nemű vagyok?
2021. dec. 4. 15:30
3/14 A kérdező kommentje:
Milyen? Én nem tudom ennek a nevét, és ettől nem érzem biztonságban magam.
2021. dec. 4. 15:37
4/14 anonim válasza:
Hát én gusztustalannak tartom, ha nőnek kell öltözni, de ha így lehet bejutni a női mosdókba. Hát istenem. Megéri!😍😎
6/14 anonim válasza:
Pöcsöd van vagy puncid? Ha pöcsöd akkor férfi ha puncid akkor nő! Ilyen egyszerű!
7/14 anonim válasza:
Ocska, elfajzott kukkolo! (Akár megtalálod a felsorolásban, akár nem!)
8/14 anonim válasza:
ha férfiként női mosdóban megerőszakolok egy valódi nőt akkor utánna a sitten engem erőszakolnak , de női ruhában nőként azonosulva teszem mindezt akkor bátor vagyok és nem történt semmi . ámerikában ez már megtörtént
9/14 anonim válasza:
Ha csak a wc-ben érzed magad nőnek akkor azt úgy hívják "perverz disznó" szép népies nyelvjárásban.
Ha meg nem csak a wc-ben hanem X időnként változó akkor genderfluid. De a kiírásod alapján a perverz a te opciód.
10/14 anonim válasza:
Kiegészítés a #9-hez:
Az oldal amit belinkeltél pedig vicc kategória, tele kamu fogalmakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!