Miért Borsodban épít le a posta (is)? Miért a legszegényebb régióba rúgnak bele mindig amikor válság van? Hogy még nagyobb legyen az elentét az ország két fele között? Ez kinek az érdeke? Politika?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 06:56
1/17 anonim válasza:
Feltételezem, kevés volt a forgalom azon a postán.
2/17 anonim válasza:
Te azt hitted, hogy ez úgy megy, hogy összeül egy kupaktanács, tanácskoznak hogy mit tegyenek unalmukban, eldöntik hogy random leépítenek egy postát csak úgy ok nélkül, hogy megszívassanak valakit?
3/17 anonim válasza:
Mindenhol épít le a posta. Erre is, pedig én nem Borsodban élek.
4/17 anonim válasza:
Közel 400 postahivatalt zárnak be, te sem hiszed, hogy mind Borsodban van.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem, 3 megyében lesz Pest-Hajdu-Borsod, de Borsod a legszegényebb és pont itt fog nőni tovább a munkanélküliség… :(
2022. okt. 29. 08:59
6/17 anonim válasza:
Borsodban aztán baromi nagy szegénység van 🤣🤣🤣
Itt élek, aztán már a fszom ki van az egèsszel, hogy nem lehet sehová beférni.
7/17 A kérdező kommentje:
Hova nem férsz be?
2022. okt. 29. 10:44
8/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Elmondanám, hogy nagyon nagy tévedésben vagy. Mivel én a felsorolt megyék közül egyikben sem lakom és a munkámból kifolyólag tudom, mert én csináltam meg! (tehát tévedés kizárva) Bezárt nem egy posta hivatal és szépen egyéni vállalkozónak kiadták, hogy "posta pont lehet" és szépen berakták a vegyesboltba egy sarokba. Több ilyen történt.
9/17 A kérdező kommentje:
De akkor miért vagyok tévedésbe? Bezártàk, embereket elküldték postapontot meg berakták a vegyesboltba.
2022. okt. 29. 11:47
10/17 anonim válasza:
Bp. 3. kerületben is bezártak 2 postahivatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!