Ha majd a melegek jogai rendezve lesznek (házasság, örökbefogadás), akkor kaphatnak kárpótlást azért, mert ilyen sokáig elnyomásban éltek?
29-es és 36-os vagyok.
„Így van jelenleg is.”
„Így van, de a házasság mint törvényes és állami szinten is létező joggyakorlat soha nem létezett azonos neműek között, ez a lényeg. Ez egy teljesen 21-ik századi agybaj, olyan, mint a walkman, hogy amíg nem volt, nem hiányzott, de ahogy lett, minden hülyének hirtelen az kell.”
Így van, de a házasság, mint törvényes joggyakorlat soha nem létezett a középkor előtt, ez a lényeg.
„Ez nettó hülyeség, forrásokat légyszives. Egyedül az öröklésben van különbség, amit annyival megoldasz, hogy bemész egy délután a hivatalba és ráíratod a párodra a vagyonod. Nabumm, hatalmas egyenlőtlenség.”
Az örökbefogadásra linkeltem. A támogatások egyértelműek, egyszer jobban beleástam magam a témába. Csak házassággal lehet őket igénybevenni.
„Soha nem értelmezték két azonos nemű együttéléseként a kereszténység előtt sem. De egybként Európa 2000 éve keresztény, és mi itt élünk, nem máshol, irreleváns, máshol mi volt.”
Néhány sorral fentebb ismerted el ennek az ellentétét. Európa nagyjából 1000-1300 éve keresztény. Előtte legalább 10000 évig volt lakott, kereszténység nélkül. Ezen felül a keresztény vallások egyre inkább veszítenek a népszerűségükből, Csehországban már az ateizmus a legelterjedtebb hit, néhány évtizeden belül egész Európában is azzá fog válni.
41: most te egy amerikai demokrata híroldalt linkelsz mint forrás? Besz*rok rajtatok.
Nevezd már meg, hogy konkrétan miért lenne igaz az az állítás, hogy nem fogadhattok örökbe? Semmi nincs megtiltva, hátrébb vagytok sorolva, ennyike. Nem kell verni az asztalt, a gyerek érdeke a fontos, hogy lásson lehetőleg anya és apa mintát, nem két szőrös férfit ahogy csókolja egymást és mindkettő apa. Amíg vannak férfi-nő párok, addig a melegek hátrébb vannak sorolva, ez így helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!