Ha majd a melegek jogai rendezve lesznek (házasság, örökbefogadás), akkor kaphatnak kárpótlást azért, mert ilyen sokáig elnyomásban éltek?
"Az anya nő, az apa férfi"
És ez pont nem változik azonos nemi házasság alatt. Ott "az apa férfi, az apa férfi", vagy "az anya nő, az anya nő" lenne, ami sehol nem mond ellent Orbánnak.
"lassan ott tartunk, hogy a heteroszexuálisokat kell kárpótolni."
Lol, miért? Miben nehezedik az életük, amiben egy homoszexuális embernek nem?
"Ki fogja felelőssegre vonni a meleg propagandát azért mert sok bizonytalant rábeszéltek, hogy legyen meleg,mert a jól támogatja azzal és tönkrement az életük?"
Ugyanez vallásal. (Plusz a vallások sok százmillió embert öltek meg szánt szándékkal korábban, a melegek meg elenyésző számú embert a jogaik nevében.)
"A házasság egy szentség"
Az egyházi. De a polgári házasság egy teljesen más dolog, konkrétan átfogalmazhatod, és az nem csorbítja az egyházi házasságot, mert egy teljesen más dolog.
21
A háritás az nem válasz! Szóval még egyszer kérdezem!
"Ki fogja felelőssegre vonni a meleg propagandát azért mert sok bizonytalant rábeszéltek, hogy legyen meleg,mert a jól támogatja azzal és tönkrement az életük?"
Akit "rá lehet beszélni, az meleg vagy biszex, max nem derült ki. Melegként soha nem lenne jó férj, mert másra vágyna.
23.
De Én ismerek olyat,aki nem meleg csak ki akarta próbálni,de aztán rájött, hogy nem való neki és rádumálás miatt rásütötték a meleg bélyeget azóta elcsesztétek az életét!
25.
Szerintem az a baj,hogy hirdetitek a
melegedést! Ez nem egy olyan jó valami,amit reklámozni kellene.
Aki nem meleg azt nem kéne rábeszélni hogy lejarassátok!
Miközben olvastam a válaszokat, kicsit elbizonytalanodtam abban, hogy érdemes-e megpróbálnom maradni ebben az országban, bízva a változásban.
Tudom, hogy ezt sokan nem hiszik el nekem, mert nem élték át, de én meleg vagyok, és nem azért, mert az akartam lenni, hanem mert ilyennek születtem. Ki a fene akarna meleg lenni? Ki akarná magát éjjelt nappalá téve, megállás nélkül ezeken a hülyeségeken rágni? Éveken át próbáltam megváltozni, próbáltam más lenni. Minden lehetséges kiútat felkerestem, mindenhol zárva volt a kapu, ettől nem lehet megszabadulni. Pedig én tényleg akarnék...
A legtöbbőtök életén semennyit sem változtatna a melegházasság, ahogy az örökbefogadásunk sem, a mi életünknek viszont végre adna értelmet. Nem kérhetem, hogy támogassátok ezt, hisz nem a ti ügyetek, de kérlek, hogy legalább nem akadályozzátok.
Őszínte csalódottságában,
Egy 17 éves, meleg fiú
"Őszínte csalódottságában,"
Nyugi, bár itt Dögöljönmegaszomszédisztánban sok a begyöpösödött gyökér, de a legtöbben kb. le se csinálják, ki kit kíván meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!