Miért van ennyi rosszindulatú Magyar?Mit lehet velük kezdeni?
Gonosz,rosszindulat,alattomos.
Hogyan élhetnek a jók?
De ha vannak jó emberek is M.O.-n akkor miért vegyülnek bele a rosszba?Én olyan emberekkel akarok élni akik igényesek,normálisak.
De M.O.leggazdagabb települései sem ütik meg a nyugati szinvonalat...
Vagy tényleg csak emigrálni lehet?De külföldön sem sokkal jobb,bár lehet csak azért írom mert már megszoktam :D
A jóknak el kell fogadnia a tényt h kevesen vannak.
Nem kell megváltani az egész országot,én csoportos kiválásról beszélek.
Aminek a legjobb hirdetője a net.Ha már 1 város van ami tiszta...
Nem kell rendszerváltás,csak alter élet.
Kedves Árokpart,
Értsd meg h a gonoszok többségben vannak.
A korábbi "Támogatnál-e egy fideszest" kérdésemen kiakadtál,de ha segítesz egy gonosz embernek akkor ugyanazat építed vissza ami volt...
Hát leírtam tegnap is.
Értékelem az önfeláldozásod,de te is azért élhestz mert az ősapáid megölték azokat akik gyerekei nincsenek itt.
Mondom olyan mintha az ellenségedet támogatnád,szép dologaz erkölcs de nem érdemes átmenni hülyébe.Ez csak ilyen Jézusi maszlag,ami szintén azoktol származik akik gonoszak.
Nem kell olyanokkal fogalkozni akik károsak,gonoszak mert tönkremész bele.
Egyéni út kell,ki kell vállni e világ romjai,hamvai közül és újítani de nem ugyanazt visszaépíteni...
Aki feladja a gonoszságot akármilyen formát is öltsön az jó csapattag...
#15 Áhh, ez egy halva született ötlet.Soha senki nem tüntet, ezt feleslegesen is várod.Ilyen meg nincs, hogy majd egy civil szervezet szakértői kormányt állít, vagy hogy azt bárki elfogadná.Ez siralmas.Én ellenzéki összefogást, momentumot, dk-t sem akarok, az is fos ami most van.
Én a Mi Hazánkat szeretném, megnézném mit hogyan csinálnak.
A rosszindulat a gyakorin is jelen van, például a társkeresési gondok kategóriában, meg itt, a magyar politikában, de pl a testépítés témakörben is találkoztam vele. Mármint társkeresési problémák.*
EZ leginkább abban nyilvánul meg, hogy a nagytöbbség, vagy legalábbis elég sokan alapból a rosszat feltételezi itt a fórumon a másikról.
Például amikor én anno a covid járvány alatt korlátozáspárti voltam (lennék ma is), akkor megkaptam a testépítés kategóriában, hogy tesiből felmentett gamer gyerek vagyok, pedig 8 éve jártam kb már akkor edzőterembe. Bár kockulni is sokat kockultam anno. xD
De lenne sok másik példa, a fórumon lévő személyeskedésre, megítélésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!