Mit lehet kezdeni egy rohadék titkárnővel?
Egy nagyon jó, családias, jófej, laza főnökök által irányított nagy cégnél dolgozom. Egy a baj, van egy borzalmas se....nyaló, rosszindulatú titkárnő, aki megmérgezi a hétköznapokat. Szó szerint zaklat, ellenőrzi, ki, mit csinál, meddig ebédel, mikor jön-megy. Amióta félig engedik a home office-t is, kivan idegileg, mindig kampányol, hogy ne engedjék...
Már amikor meglátom, összeszorul tőle a gyomrom. Mit lehet tenni? 25 éve ott rontja a levegőt, nem fogják kitenni. Én már többször jeleztem neki, hogy gáz, amit csinál, de utána még bunkóbb lett. Segítséééég! Nem szeretnék váltani, mert rajta kívül minden jó ezen a munkahelyen.
Szerintem csak a répa hiányzik a nyílásából, azért ilyen savanyú.
Add meg neki, ami kell, oszt boldogság békesség lesz, újra.
Rossz zsaru 😂😂
Tapasztalatból írom, hogy ilyet, mikor éppen beszól valamiért, úgy le kell oltani, meg szóban beégetni, hogy a béka segge alá csússzon az egója! Persze nem sértegetni, meg személyeskedni kell, hanem valami frappánsat visszaszólni. (Pl. Nekem zörögsz, papirzacsko?)
Volt ilyen nekünk is. Két takarítónő rendezte ügyesen.
Először kapott két vödör hideg vizet a nyakába, mikor a vécén ült.
Ebből nem értett. Ekkor jött a 160 literes fekete kukás zsák a fejére, és jól megdádázták a női vécében, majd belökték a hideg zuhany alá.
No, ettől egyből állított az agya tengelyén.
A takszinénik meg egy hónapig ingyen kávéztak és ebédeltek a csapat jóvoltából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!