Mt lehet kezdeni a beszólogatókkal és a kibeszélőkkel, akár jó- vagy rosszindulatból csinálják?
50 leszek, és rendszeresen szoktam futni, biciklizni. Persze, előfordul már nálam, hogy itt fáj, ott fáj, olyankor nyilván nem edzek, pihenek, vagy orvoshoz fordulok a fájdalomtól függően. Pár éve volt egy sérülésem ami miatt kissé nehezen jártam, de bementem dolgozni. Ülőmunka. Azóta rendbe jöttem. Viszont sorra kapom a megjegyzéseket, szemembe vagy a hátam mögött, aminek az a lényege, hogy mi a fenének hajtom magam, minek futok, minek járok versenyekre, stb. amikor fáj (fájt) a lábam, és fájni fog tőle.
Milyen szöveggel lehet ezeket az embereket leállítani?
(nem mind rosszindulatú, inkább csak begyepesedett 40-esek)
Ne posztolj minden marhaságot a faxbuk oldalon...
Másrészt meg vágd vissza, hogy "én legalább e korban még futni is tudok, ti meg infúzióval csoszogtok még a wc-re is majd bár most csak a huzat-szerencse ránt oda titeket s nem fostok be:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!