Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írták itt páran lehet-e kutyákkal lányokkal ismerkedni kérdésekhez, hogy nem lehet? Két haver is a kutyáik segítségével ismerkedik folyton lányokkal. (Nem lesz kutyám soha (csak emiatt minek? ) de érdekel a pökhendi beszólogatók véleménye).
Csak szerencséjük van, ők lennének ketten a ritka kivételek?
(Az öntelt stílusú válaszok taszítanak, ha ilyen vagy, kímélj meg magadtól.)
ha valaki beszélgetni akar veled, az kutyanélkül is szóba áll veled
ha nem, a kutya se segít
"Veled" itt irreleváns, nem rólam van szó, nekem ehhez nem kellett soha kutya, és nem is fog.
A kutya haveréknál magában az összeismerkedésben segíti őket - semmi egyéb.
Állítják, hogy ha nem lettek volna ott a kutyáik, nem lett volna alkalmuk/lehetőségük megismerkedni azokkal a csajszikkal, akikkel ebeik révén összeismerkedtek - szimplán elmentek volna egymás mellett.
Szerintem kutyával ismerkedni a legjobb ötlet,és sokaknak működik is. Nálam lányként 100%-ig működne,ellenben ha csak leszólítana egy járókelő az utcán,nagyon kellemetlenül érezném magam.
(De én állatimádó vagyok :) )
Köszi a válaszod! Úgy látom - Te vagy rá a jó példa - nem minden lány itt a gyakorin egy megkeseredett életű, érzelmileg sivár, másoknak - alaptalanul! - csak beszólogatni képes nőkezdemény!
Jó, hogy vagytok más milyenek is! :)
"Sokaknak működik is. Nálam lányként 100%-ig működne."
Ezt olyan jó volt olvasni Tőled! Már kezdtem azt hinni, kettejük csak lódítanak.
Ugyanakkor ennek fényében végképp nem értem, miért ítélkeztek páran (többséségben lányok/nők) azok ellen, akik a kutyájuk imádata mellett megpróbálnak ismerkedni is a segítségükkel hús-vér lányokkal?
"Ellenben ha csak leszólítana egy járókelő az utcán,nagyon kellemetlenül érezném magam."
És is ezt tapasztaltam. Nem minden hölgyemény vevő a random leszólításokra...
"Kutya nélkül is lehet csajozni."
Igen, én is így próbálok, csak éppen - idézem magam - "nem minden hölgyemény vevő a random leszólításokra..."
Így marad a net, ott meg nem valami rózsás a felhozatal.
Vagy ribizlinek tűnnek (mondja meg valaki, hogy valóban azok-e, vagy "csak olyan" stílusú fényképeik/kiírásaik vannak), vagy a viselkedésük hagy bőven kívánnivalót maguk után, vagy szimplán party-cicák.
Amelyik meg megfelelő lenne, annak vagy párja van, vagy nem téged keres. C'est La Vie. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!