Mit lehet kezdeni egy rosszindulatú, magát fényező, gúnyolódó munkatárssal?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer elbeszélgettem vele, de hasztalan volt, még ő sértegetett engem.2022. febr. 6. 14:25
1/7 anonim válasza:
Minden királyi palotában,szokott lenni egy udvari bolond
Hogyan sérteget?
2/7 anonim válasza:
Semmit. Ezek a fajta emberek állandó önigazolásra szorulnak, hogy önnön középszerűségükből felértékelődjenek és büszkék lehessenek önmagukra. Így tudják elfogadni magukat. De neked nem kell elfogadnod.
Elküldheted a picsába, de lepereg róla, mert az önigazolások meggyőzik önmagát is a saját "kivételességéről". Fölösleges győzködni bármiről, mert a torz értékítélet már-már szürreális módon elfedi előtte a valóságot - főleg saját magát illetően.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es! Én lennék az udvari bolond? Lehet, hogy velem van a probléma, nem tűrök el neki mindent? Képes a saját hibáit is rám tolni.
2022. febr. 6. 14:52
4/7 anonim válasza:
De sok eszed van kérdező. Az udvari bolond a sértegető.
5/7 anonim válasza:
Ha már nagyon zavró, és az ő hibáit rád akarja kenni, akkor főnöknek szólni hogy ez a helyzet, és csináljon valamit.
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező,eggyes lennék,az udvari bolond kifejezést,nem rád értettem,hanem a fogyi munkatársadra.
Egyébként az ilyen féle szituációkat, két féleképpen lehet meg oldani,vagy szólsz a főnöknek vagy ott hagyod a munkád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!