Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a sztereotípia, hogy...

Mi ez a sztereotípia, hogy Orbán elveszi mások pénzét?

Figyelt kérdés

Több helyen olvasom, hogy egyes arcok nem kuldenének pénzt Orbán Viktornak és csapatának, mert úgyis ellopják. Amúgy az EU küld pénzt, csak kB. 30 százalékát visszatartják és feltételekhez kötik.

Ez valójában egy kondicionalitási eljárás és nem korrupciós!! Akkor mégis miért keverik bele, mintha sikkasztanának?!

#FIDESZ #Orbán Viktor #Európai Unió #Brüsszel #kondicionalitási eljárás
2022. okt. 25. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Te mit nem értesz abból hogy közpénz? Befizettem adó formájában azt amit valaki csok formájában megkap. Nekem nincs rá lehetőségem, cserébe viszont meg háromszorozódtak az ingatlan árak. Teljesen sötét vagy.

2022. okt. 25. 22:14
 12/19 A kérdező kommentje:

Az nem az én bajom. Nekem csak többet ér a pénzem. Nem irigykedni kellene, hanem OV-ra figyelni..

Hiába is mondom, érti aki érti. Jó dühöngést!

2022. okt. 25. 22:18
 13/19 anonim ***** válasza:
46%

Ha igazat mondanál, akkor az uniós pénzek elnyerése érdekében indított törvénykezési lavina nem a korrupció ellen fellépő intézkedésekkel lenne tele.

Az van, hogy a kormányunk egy korrupt rendszert épített ki, és most már a többi EU-s ország sem meri a Fideszre bízni a támogatásokat, biztosítékok nélkül.

2022. okt. 25. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér többet a pénzed csak azt hiszed
2022. okt. 25. 22:57
 15/19 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező: "Nekem csak többet ér a pénzem."

Ídesanyám, borogass!

Ekkora idiótát már nem lehet szabadon hagyni!

Jóember: sz@rt sem ér a pénzed, mert az Orbán-Matolcsy horda el-inflálta!

414 Ft az euró, a munkádat, a vagyonodat, a megtakarításodat rohasztja a fent nevezett gittegylet, te barom meg tapsikolsz nekik!

2022. okt. 26. 04:39
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

Nekem szimplán nem érnek annyit gazdaságilag a kormány döntései, mint a babaváró.

10 millió a babaváró 20 évre vettük fel 2 gyerekre, de tegyük fel, hogy megkapnám az egészet, akkor 12-13 millió pluszban lennénk. Csok-ot nem vettünk fel, mert ki akarjuk adni a lakást albérletbe és visszafizetésnél úgy volt, hogy jegybanki alapkamattal fognak számolni, mi meg 3%-ért kaptunk hitelt.

Ezt kaptak az àllamtól. Pont rosszkor születtem, úgyhogy minden más kedvezményből kiestem. Amikor lehetett volna olcsón ingatlant venni, akkor nem volt pénzem rá. Nem vettek fel meggondolatlanul hitelt. Most mondjuk beleesünk a rezsicsökkentett gázba és áramba, de nagyon alacsony a fogyasztásunk, szóval amúgy sem lenne sok.

Ezzel szemben kb. 1,5-2 milliót költünk gyerekenként a szülésre, mert a munkám miatt terhesgondozásra nem tudok államiba járni és eü okokból csak programozott császárral szülhetek (a szemem miatt), amit viszont rossz szemekkel néznek.

Ezen túl, a CSOK és a pedagógus bérek alacsonyan tartása miatt annyira tele vannak az óvodák, hogy csak magánoviba lehet bekerülni, ha nem vagy elvált, és kis keresetű vagy nem tudsz gyes után otthonmaradni következő szeptemberig.

Havi 80 ezer forint/2 gyerek 3 évre = 5 760 000 forint.

Utána általános iskola van jó a környéken de a tanárhiány miatt sajnos szintén problémás olyan gimit találni, ami nem versenyistálló és nem is problémás gyerekekkel van tele. Pl. a férjem és az én régi sulim is magyon gáz lett, oda nem mehetnek a gyerekek.

Megpróbálsz helyette magánsuliba bejutni havi 100 ezer forintért hatosztályos gimi hét év alatt: 16 800 000 forint.

Amúgy államiba nem lehet nőgyógyászhoz menni, mert idénre már nincs időpont: 10-15 évig évi 26 000 + labor 30 000 + második konzultáció (és akkor nem volt bajod) 22 000 = 870 000 forint.

És még egészséges gyereked született, és nem volt gondod semmivel. Csak két gyerekről beszélünk, de a kormány politikája miatt a taníttatásukra és orvosi ellátásokra átlépjük a 20 milli forintot.

Nekem biztos nem ad ennyi pénzt a kormány.

2022. okt. 26. 06:30
 17/19 A kérdező kommentje:

#15 nem az én pénzemet inflálja a kormány, mert nincs megtakarításom. A hitelemet értékteleníti el, így könnyebb lesz visszafizetni. Közben a házam egyre többet ér amit gyakorlatilag önerő nélkül vettem OV általi családi támogatásokból.

Az infláció 20% körüli én meg a hitelt 0%-al, illetve maximum 5%-al fizetem. És sok vissza nem térítendő támogatást is kaptunk

2022. okt. 26. 07:07
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos a te pénzed is elinflálódik. Azért nem látod, mert tanultál gazdaságtant.

Szóval nincs igazad. Ha mégis igazad lenne, akkor a kijelentéseid alapján csak röhögni jöttél 10 millió magyar emberen, amiért te jól kaszálsz rajtuk, ők meg folyamatosan veszítenek a pénzükön. Gratulálok, hazafiságból téged sem oktattak az iskolában...

2022. okt. 26. 08:30
 19/19 anonim ***** válasza:
68%

Előző válaszomban az autocorrect megevett egy nem szót. Helyesen: "Azért nem látod, mert NEM tanultál gazdaságtant."

Amikor mindenki más veszít, te meg nyersz, az azt jelenti, hogy a többi magyar ember kárára taposol felfelé.

2022. okt. 26. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!