Nem gusztustalan, hogy a Ped.DSZ a gyerekeket maguk elé tolva, rájuk hivatkozva követel magas:50% béremelést?
Cirák,fejezzétek má abba.
Reklomálni lehet kláránál+csatlósainál,oszt anyi.
Nem értem a logikádat. Miért lenne gusztustalan? Az egész oktatási rendszer a gyerekekért van. Ha nem működik jól, akkor ők sínylik meg. Ez neked nem világos?
Egyébként elmondom, hogy mi a helyzet. Pl. országos hiány van kémiatanárból. A lányomék sulijában 1 van, és örülnek, hogy van. Fakultációt már nem tart, mert nincs rá kapacitása. Hogy mennek ebből az iskolából orvosira a gyerekek? Pedig ez egy gimnázium. Persze sokan kijelentik, hogy nekem van pénzem, majd én megoldom, ami egy elég undorító hozzáállás, és lassan magántanár sem lesz. Szóval nem csak a gyerekek sínylik meg, hanem mindenki, hiszen nem lesznek orvosok, nem lesznek mérnökök, vagy ha lesznek, rábíznád az életed, ha ilyen képzést kapnak?
Ezen is el kéne ám gondolkodni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!