Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gusztustalan, hogy a...

Nem gusztustalan, hogy a Ped.DSZ a gyerekeket maguk elé tolva, rájuk hivatkozva követel magas:50% béremelést?

Figyelt kérdés
Itt most nem a rendes tanárokról van szó, hanem a szakszervezetről, akik azt mondják, hogy rossz az oktatás és ebből csupán annyi következik, hogy alacsonyak a fizetések és a gyerekekre hivatkozva zsarol magas 50%-os béremelést. Mert a gyerekek PISA tesztje egyre alacsonyabb --> nincs motiváció tanítani őket --> adjatok sok pénzt!

2022. okt. 24. 19:45
1 2 3 4
 31/33 elistvan ***** válasza:
0%
Az nem gusztustalan, hogy Orbinak mennek tapsolni iskolaidőben csoportosan?
2022. nov. 28. 11:38
 32/33 anonim ***** válasza:

Cirák,fejezzétek má abba.

Reklomálni lehet kláránál+csatlósainál,oszt anyi.

2022. nov. 28. 18:41
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem értem a logikádat. Miért lenne gusztustalan? Az egész oktatási rendszer a gyerekekért van. Ha nem működik jól, akkor ők sínylik meg. Ez neked nem világos?

Egyébként elmondom, hogy mi a helyzet. Pl. országos hiány van kémiatanárból. A lányomék sulijában 1 van, és örülnek, hogy van. Fakultációt már nem tart, mert nincs rá kapacitása. Hogy mennek ebből az iskolából orvosira a gyerekek? Pedig ez egy gimnázium. Persze sokan kijelentik, hogy nekem van pénzem, majd én megoldom, ami egy elég undorító hozzáállás, és lassan magántanár sem lesz. Szóval nem csak a gyerekek sínylik meg, hanem mindenki, hiszen nem lesznek orvosok, nem lesznek mérnökök, vagy ha lesznek, rábíznád az életed, ha ilyen képzést kapnak?

Ezen is el kéne ám gondolkodni!!!

febr. 3. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!